Angie álomszép, a gyerekek óriásiak – Csodás családi fotók készültek a Jolie–Pitt famíliáról

Forrás: Vogue -
Brad Pitt Vogue család Angelina Jolie Annie Leibovitz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legutóbbi hírek szerint Jolie beteg, de nem vesz róla tudomást, Pitt válni akar, és nem, egyáltalán nincsenek jóban. Rossz ilyeneket hallani Hollywood leghíresebb sztárpárjáról, de ha a hírek igazak, nagyobb a gond, mint eddig bármikor.

Talán a híreszteléseknek akartak véget vetni. Vagy el szeretnék terelni a figyelmet a problémáikról, esetleg a válásukról. Az is lehet, hogy Annie Leibovitz még jóval régebben lőtte ezeket a csodás képeket a Vogue novemberi lapszámába, de a fotók csak most kerültek nyilvánosságra.

Nem tudni, egyelőre csak az a biztos, hogy a Jolie–Pitt család álomszép fotói beterítették az internetet, Angie, Brad, Maddox, Zahara, Pax Thien, Shiloh, Vivienne Marcheline és Knox Léon édesebbek és bájosabbak együtt, mint valaha. Lesd meg te is a saját szemeddel!

/1510/Csod_2015101710957

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.