Mádai Vivien: "Zénó érkezésével még inkább összekovácsolódtunk”

Forrás:Mádai Vivien -
boldogság harmónia kapcsolat Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ragyog a boldogságtól Mádai Vivien, akinek élete immár egyéves kisfiával, Zénóval lett teljes.

A csinos műsorvezető és férje, Zoltán harmonikus kapcsolatát nem sínylették meg a gyermeknevelés első, nehéz hónapjai – írja a Bors.

Forrás:Mádai Vivien

„Mi Zénó érkezése után még inkább összekovácsolódtunk. Kifejezettem erősítette a kapcsolatunkat, hogy szülők lettünk” – mesélte a lapnak a huszonhat éves anyuka, miközben örökmozgó gyermeke után futott. „A kisfiunk abszolút felvette az életritmusunkat” – mondta a nemrég egészen új külsőt villantó híresség.

Csodanőként szoptat Alyssa Milano - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20151102-alyssa-milano-csodano-jelmezben-szoptat.htmlHalloween ünnepén egy régi képpel nosztalgiázott a színésznő: tavaly ilyenkor ugyanis Wonder Woman jelmezben szoptatta kisbabáját. Család--Isten halott? Vagy csak haldoklik? Szüksége van-e vallásra az Y-generációnak?http://www.life.hu/csalad/20151104-vallas-a-21-szazadban-az-y-generacio-es-a-vallas.html"Isten halott. És mi öltük meg" - hangzik Nietzsche gyakran idézett kijelentése. A 19. századi német filozófus ezen állítását sokan egy ateista kiáltvány felütésének gondolják, mások úgy értelmezik, hogy Nietzsche ezzel a mondattal hirdette a modern ember talajvesztését, azt, hogy a nyugati ember eljelentéktelenítette, majd megölte az értékek valódiságát garantáló Istent. Nietzsche vitatott kinyilatkoztatása óta több mint 130 év telt el, beigazolódott vajon jóslata? Család--Nincs ma édesebb Mark Zuckerberg és terhes felesége fotójánálhttp://www.life.hu/csalad/20151104-mark-zuckerberget-es-terhes-feleseget-annie-leibovitz-fotozta.htmlA Facebook alapítója egy igazán gyönyörű fotón mutatta meg idilli családját: feleségét és a pocakjában lapuló kislányukat. A lenyűgöző képet a világhírű Annie Leibovitz készítette róluk. CsaládOrigoTestvérviszály: Pippa Middleton nagyon megorrolt Katalin hercegnérehttp://www.life.hu/csalad/20151104-katalin-hercegne-es-huga-pippa-middleton-csunyan-osszevesztek.htmlCsúnya testvérháború keseríti meg a Middleton család mindennapjait: Pippa állítólag nagyon megorrolt nővérére, Katalin hercegnőre. A veszekedésben édesanyja is a hercegné húga mellé állt. Család--Ennél meghatóbb esküvői fotót még nem láttál - Kicsordul a könnyed tőlehttp://www.life.hu/csalad/20151104-halott-kisfiuk-is-szerepel-az-eskuvoi-fotojukon-meghato-felvetel.htmlA házaspár fél évvel ezelőtt vesztette el a kisfiát, aki leukémiában szenvedett. Egy különleges fotós trükk segítségével a gyermek velük lehetett a nagy napon. CsaládOrigoCsobot Adél: "Már szépen gömbölyödik a pocakom"http://www.life.hu/csalad/20151103-csobot-adel-hasa-mar-egyre-nagyobb.htmlCsobot Adél, Istenes Bence gyönyörű, várandós barátnője örömmel nyugtázta, hogy már egyre nagyobb a pocakja, de reméli, jövő héten már kevesebb említés esik erről a Sztárban sztárban. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.