Hoppá! Fizetést kapott Sarka Kata kislánya

Forrás: Origo -
Sarka Kata modellkedés munka fizetés Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Noémi édesanyja nyomdokaiba lépett és egy modellmunkával kereste meg első fizetését. A büszke anyuka azt is elárulta, mire költi Noncsi a megkeresett pénzt.

Sarka Kata nagyon büszke volt kislányára, aki profiként viselkedett a kamera előtt – írja a Bors.

Forrás: Facebook / Sarka Kata

„Voltunk már jótékonysági fotózáson, ennek azonban más volt a hangulata. Alá kellett írni egy szerződést és beszélgetnem kellett vele erről, hogy ez miben lesz más, mint az eddigi felkérések. Megmondtam neki, hogy csak úgy megyünk el a stúdióba, ha nem unja meg tíz perc után, és tisztességesen végigcsinálja" – árulta el Kata, aki arról is mesélt, mire költi Noncsi a pénzt.

„Nem szeretném elárulni, hogy pontosan mennyit, de nem kell nagyon sok pénzre gondolni, viszont nem csak egy jelképes összeg. Azon gondolkodik, hogy a barátnőjét vigye belőle moziba vagy gumikarkötő-készletet vegyen belőle" – mondta Kata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.