Szépen kerekedik Anne Hathaway pocakja

Forrás: Northfoto -
Anne Hathaway Nyomorultak színésznő terhesség Csillagok között Neveletlen hercegnő pocak várandós filmszínész sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába próbálja leplezni, nem tudja: nézd meg a várandós színésznőről készült legfrissebb fotót!

Néhány nappal ezelőtt Anne Hathaway egyik ismerőse osztotta meg az örömhírt, miszerint az Oscar-díjas színésznő és férje, Adam Shulman első gyermeküket várják.

Forrás: Northfoto

A Nyomorultak és A neveletlen hercegnő sztárját a minap Los Angelesben kapták lencsevégre, a róla készült friss képeken – bár igyekezett takarni – jól látszik, milyen szépen kerekedik már a várandós színésznő pocakja.

Íme, a legbizarrabb terhespocak, amit valaha láttálhttp://www.life.hu/csalad/20151116-a-legbizarabb-pocakfestes-amit-valaha-lattal.htmlEgy sminkmesterként dolgozó kismama saját magán valósította meg azt, amit már oly régóta ki akart próbálni. Család--Sminkelj úgy, mint a szülinapos Anne Hathaway!http://www.life.hu/trend/20151109-divat-es-smink-tanulj-sminkelni-anne-hathaway-szinesznotol.htmlA ma 33 éves Anne Hathaway a hétköznapokban, civilben nem sminkel, laza, és többnyire farmerben és pólóban sétálgat imádott férjével. Ám ha a vörös szőnyegre lép, bizony kirittyenti magát, a sminkje pedig mindig remek. Most Larion Oscar sminkmester meg is mutatja, hogyan készíts Anne Hathaway-sminket! TrendAFPSúlyos betegség fenyegeti a terhes Kim Kardashiant?http://www.life.hu/drlife/20151130-kim-kardashian-valosagshow-sztart-terhessegi-cukorbetegseg-fenyegeti.htmlA valóságshow-sztár attól fél, állandó éhsége és feldagadt végtagjai mind a terhességi cukorbetegségre utalnak. Dr. Life--Ilyen pasi lenne Kristen Stewart és Anne Hathawayhttp://www.life.hu/kult/20140716-kristen-stewart-es-anne-hathaway-jenny-lewis-legujabb-klipjeben-bajszos-ferfiaknak-oltoztek.htmlBajszos breaktáncos lett Kristen Stewart és Anne Hathaway egy klipben. Alig lehet rájuk ismerni!KultOrigoVáratlan fordulat! Damu elhagyta terhes feleségéthttp://www.life.hu/intim/20151201-damu-roland-elhagyta-terhes-feleseget.htmlA Blikk azt az információt kapta, hogy Damu Roland elköltözött közös gyerekükkel várandós feleségétől, Edinától. Az asszony sírva nyilatkozott a napilapnak. Intim--Kihagyhatatlan videó: így bohóckodik Miley Cyrusra Anne Hathawayhttp://www.life.hu/news/20150407-anne-hathaway-miley-cyrus-wrecking-ball-cimu-szamat-parodizalja-ki-egy-amerikai-showmusorban.htmlEgy Oscar-díjas színésznőn nem foghat ki egy paródia: nézd meg, milyen parádésan utánozza le Miley Cyrust Anne Hathaway!NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.