Milyen édes! Ilyen cukin alszik anyukáján Berki Natasa Zselyke

Forrás: Facebook/Berki Krisztián -
Hódi Pamela anyuka Berki Natasa Zselyke kislány alvás cuki Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián közösségi oldalán mutatta meg, mit jelent náluk a "cumizás."

Ezt hívják "cuminak," amikor a kislányod elalszik a hátadon, és te mozgásképtelenné válsz 1-2 órára

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

2015 legcukibb külföldi sztárbabái

A 2015-ös év sem volt híján családi drámáknak, csodás egymásra találásoknak vagy éppen régóta várt gyermekáldásnak. Mivel az első két témával korábban már foglalkoztunk, jöjjenek most az idei év újszülött celebcsemetéi - kattints ide a cikkért!
Szívmelengető videó! Sírva fakadtak a gyerekek a karácsonyi ajándék láttán http://www.life.hu/csalad/20151209-meghato-video-edesapjukat-kaptak-karacsonyra-a-gyerekek-sirtak-oromukben.htmlAlfie és Lilly nem is gondolták, hogy idén egy igazán különleges meglepetés várja őket az ünnepek alkalmával. A megható pillanatról felvétel is készült. CsaládThinkstockBerki Krisztián rávette kislányát, hogy káromkodjon egyethttp://www.life.hu/sztarok/20151216-berki-natasa-zselyke-berki-krisztian-kislanya-igy-karomkodik.htmlA magyar macsó bebizonyította: lánya, Natasa Zselyke több ezer kilométer távolságból is hallgat az apai szóra. TV + Sztárok--Továbbra is zaklatja Katalint a francia gyerekrablóhttp://www.life.hu/news/20151215-patrick-royer-francia-gyerekrablo-ellen-europai-elfogatoparancsot-adtak-ki-tovabbra-is-zaklatja.htmlEurópai elfogatóparancsot adtak ki Patrick Royer francia állampolgár ellen, aki bántalmazta magyar élettársát, Katalint, közös gyermeküket pedig elrabolta. A férfi azóta üzenetekben zaklatja egykori párját. NewsOrigoÍgy flancol Berki Krisztián: Bécsben eszik rántott húst, Brüsszelben csokithttp://www.life.hu/sztarok/20151212-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-becsben-eszik-rantott-hust-brusszelben-csokit.htmlKrisztián kifejtette, mit jelent számára a luxus, miközben egy sportautóban száguldott egy magánreptérre, hogy onnan egyenesen Londonba repüljön fodrászhoz. TV + Sztárok--Miért vállalunk gyereket?http://www.life.hu/csalad/20151208-miert-vallalnak-es-miert-nem-vallalnak-az-emberek-gyereket.htmlMiért vállalnak, vagy éppen miért nem vállalnak a nők gyermeket? A tudatos gyermektelenség árnyalatait egy korábbi cikkünkben már bemutattuk, és azt is kiveséztük, miért nem állnak készen a mai huszonévesek a szülésre. A gyermekvállalás és az anyaság valódi okairól azonban mind ez idáig nem volt szó.Család--Berki Krisztián az óriáskerék szűk fülkéjében akart gyermeket nemzenihttp://www.life.hu/intim/20151209-berki-krisztian-es-hodi-pamela-a-tv2-edes-elet-sztarjai-az-orisakereken-a-kisfiura-ahitoztak.htmlAz óriáskerék lesötétített VIP fülkéjében nézték meg Budapestet madártávlatból Berki Krisztiánék. A pár pedig azzal a gondolattal is eljátszott, milyen lenne, ha ott foganna meg legújabb gyermekük. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.