valóvilág következetesség kisfiú párkapcsolat Nádai Anikó nevelés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője félredobta pörgős életét, amióta anya lett. Nádai Anikó majd kicsattan a boldogságtól és az új szerelemtől, melyet kisfia, Patrik hozott az életébe.

Az újdonsült anyuka igyekszik tudatosan irányítani a párkapcsolatát, ám imádott kisfia esetében már nincs ennyire könnyű dolga. Patrikkal nem minden úgy alakul, ahogy a szülők eltervezték. „Igyekszem tudatosan irányítani a párkapcsolatom, de be kell látnom, hogy nem vagyok következetes. Az elején megbeszéltük, hogy nem alhat majd velünk a gyermekünk, na, ez nem jött be, a mai napig velünk alszik" – mosolygott Anikó.

A világ legsikeresebb asszonyai: Törőcsik Marihttp://www.life.hu/csalad/20160111-a-vilag-legsikeresebb-asszonyai-sorozat-torocsik-mari-szineszno-a-legbefolyasosabb-magyar-no.htmlMinden idők egyik legnagyszerűbb és legismertebb magyar színésze, nem mellesleg pedig Magyarország egyik legbefolyásosabb nője. A világ legsikeresebb asszonyai sorozatunk következő részében hazai vizekre evezünk, és egy igazi legenda életútját járjuk körbe. Család--Babát vár Beyoncé? Gyanúsan takargatja a hasát a popdívahttp://www.life.hu/csalad/20160112-beyonce-enekesno-gyanusan-takargatja-a-hasat-lehet-hogy-babat-var.htmlBő szabású kabátban indult vacsorázni férjével, Jay Z-vel a világhírű énekesnő. Vajon kerekedő pocakját igyekezett eltakarni a ruhadarabbal a popdíva? CsaládOrigoRoberto konyhája: Sáfrányos szűzérmeleveshttp://www.life.hu/csalad/20160108-rostas-robert-a-life-hu-sefje-safranyos-szuzermelevest-keszit.htmlNincs is szebb látvány, mint mikor a meleg szobából nézzük, ahogyan nagy pelyhekben hull a hó a tájra. Rég nem láttam már ilyet, éppen ezért örültem annyira a múlt heti havazásnak, és rögtön meg is ragadtam a pillanatot, hogy egy egyszerű, mégis különleges és lélekmelengető levest találjak ki a zimankós téli estékre. Család--Szinetár Dóra bepillantást engedett csodálatos otthonábahttp://www.life.hu/csalad/20160111-szinetar-dora-szineszno-bepillantast-engedett-az-otthonaba.htmlA színésznő meghitt hangulatban töltötte a vasárnap estét, és egy fotón mutatta meg gyönyörű otthonát. CsaládOrigoSztárok elfeledett ikertestvéreihttp://www.life.hu/csalad/20160108-hiressegek-akiknek-van-egy-nem-hires-ikertestvere.htmlHollywood legismertebb ikerpárja kétségkívül Ashley és Mary-Kate Olsen. És bár a lányok igazából kétpetéjű ikrek, mégis egészen huszonéves korukig szinte egymás tükörképei voltak. Az egykori cserfes kislányok arca azonban mára teljesen eltorzult, a sok plasztikai beavatkozás miatt a testvérek egyre kevésbé hasonlítanak egymásra. Család--Csobot Adél már tudja, hogy rá ütött a babájahttp://www.life.hu/csalad/20160108-csobot-adel-enekesno-mar-tudja-hogy-ra-utott-a-babaja.htmlAz énekesnő elárulta, hogy pocaklakója ugyanolyan virgonc és aktív, mint ő maga. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.