Berki Natasa Zselyke sosem volt még ilyen cuki: Édes fotó!

Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Vidám vasárnap Floridában" - posztolták ki büszke szülei imádnivaló kislányuk legújabb portréját.

Ahogy arról korábban már a Life.hu beszámolt, Berki Krisztián és Hódi Pamela jelenleg Amerikában vannak, edzéseikről és cuki kislányukról, Natiról pedig folyamatosan osztanak meg képeket közösségi oldalaikon. Most Krisztián tett közzé egy igazán csodálatos fényképet gyermekéről:

Forrás: Instagram/berkikrisztian
Így bújik össze Hódi Pamela kislányával - Tündéri!http://www.life.hu/csalad/20160112-hodi-pamela-a-tv2-edes-elet-sztarja-berki-krisztian-parja-a-tengerparton-bujt-ossze-kislanyaval.htmlA tengerparton pihengetett a Berki család, Krisztián pedig cuki anya-lánya fotót készített. Család--Berki Natasa Zselyke és Hódi Pamela mókázásánál nincs ma tündéribbhttp://www.life.hu/csalad/20151229-berki-natasa-zselyke-es-hodi-pamela-egyutt-mokaznak.htmlHa mókázásról van szó, Hódi Pamela és tündéri kislánya, Berki Natasa Zselyke nem ismernek határokat. CsaládOrigoHódi Pameláéknak hamarosan kisfiuk lesz?http://www.life.hu/csalad/20151127-hodi-pamela-es-berki-krisztian-az-tv2-edes-elet-sztarjai-kozott-ismet-szoba-kerult-a-kovetkezo.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián az Édes Élet kamerái előtt járt párterapeutánál, ahol már egy következő gyermek terve is szóba került. Család--Cuki anya-lánya fotót posztolt Hódi Pamelahttp://www.life.hu/csalad/20151016-hodi-pamela-es-kislanya-natasa-zselyke-cuki-anya-lanya-poloban-fotozkodott.htmlMilyen édes! Egyenpólóban feszít Hódi Pamela és kislánya, Natasa Zselyke. CsaládOrigoParkoló kocsiban hagyta alvó kislányát Berki Krisztián és Hódi Pamelahttp://www.life.hu/csalad/20150923-berki-krisztian-es-hodi-pamela-parkolo-kocsiban-hagyta-alvo-kislanyat-berki-natasa-zselyket.htmlMagyarázkodni kényszerült a népszerű sztárpár, ugyanis kiszúrták, ahogyan egy bevásárlóközpontban vásároltak, miközben kislányuk, a tündéri Berki Natasa Zselyke a terepjáróban aludt. Mindezt egy mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyen. Akkor most hogy is volt ez? Család--"Mindenem" - Tündéri anya-lánya fotót lőtt Hódi Pamelahttp://www.life.hu/csalad/20151003-hodi-pamela-berki-krisztian-kedvese-edes-kepet-osztott-meg-kislanyukrol-natirol.htmlPamela Instagram oldalának tanúsága szerint ma a Demecseri Káposztás Napokon járt a kis család. A büszke anyuka pedig ismért egy tüneményes fényképet tett közzé gyermekéről. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.