Így edz Floridában Hódi Pamela - Szexi fotó!

Florida Hódi Pamela fotó szexi edzés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián kedvese nem hagy ki egyetlen napot sem, ha testedzésről van szó. Ennek meg is van az eredménye, és a dögös anyuka fotója láttán leesett az állunk. 

"Apánk amíg gyúr, én rávettem magam itt Floridában a rendszeres testmozgásra. Napfelkelte előtt, amikor még nincs túl meleg, Natikával séta a parton, majd egy kis női fekvőtámasz és tricepsz napágy segítségével 5X12, és levezetésnek egy kis popsi gyakorlat padra fellépés 5X20 lábanként" - írta a bejegyzés mellé Pamela aki a jelek szerint imádja az amerikai életüket.

Hódi Pamela Forrás: Instagram/hodipamela_official
Akik 2016-ban sem állnak le a diétával: tanulj a sztároktól egészségesen étkezni!http://www.life.hu/ez-zsir/20160115-khloe-kardashian-gisele-bundchen-gwyneth-paltrow-edzese-es-etkezese-2016-ban.htmlA január a fogadalmak hónapja: nemrég mutattunk néhány trükköt, hogyan térj át az egészséges életmódra, és elárultuk, melyek lesznek azok az ételtrendek, amiket idén érdemes lesz kipróbálnod. Ha még mindig nehezen szánod rá magad a változásra, tanulj a legelhivatottabb sztároktól: lássuk, 2016-ban hogyan tartja magát karban Gisele Bündchen, Khloe Kardashian és Gwyneth Paltrow! Ez Zsír!--Bombatesttel szaunázik Magyarország legszebbje, Nagy Nikolettahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160117-nagy-nikoletta-tokeletes-alakjatol-leesik-az-allad-bombaformaban-a-szepsegkiralyno.htmlA gyönyörű modell úgy döntött, hogy a hétvégét lazítással tölti, és egy wellness szállodában piheni ki az elmúlt hetek kemény munkáját. Ez Zsír!OrigoEz aztán a dögös fellépőszerkó! - Dér Heni kitett magáérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160116-der-heni-enekesno-felleporuhaja-nagyon-dogos.htmlA Megasztárban feltűnt énekesnő elképesztően szexis szerelésbe bújt a pénteki fellépése előtt. A felvétel Instájának követőit is lenyűgözte. Ez Zsír!--Micsoda pasi! Nemcsak okos, izmos is ByeAlexhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160116-byealex-kigyurta-magat.htmlAhogy erről már többször is írtunk, igazi izmos fickóvá gyúrta ki magát ByeAlex. Ez Zsír!OrigoNyári Dia: „Hízékony vagyok"http://www.life.hu/ez-zsir/20160115-nyari-dia-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-szeret-enni-hizekony-alkat-ezert-edzeni-kezdett.htmlA Barátok közt Hannája elárulta, miért kezdett el kőkeményen edzeni. Ez Zsír!--Sarka Kata 4 kilót fogyott - Íme, a titok!http://www.life.hu/ez-zsir/20160114-sarka-kata-negy-kilotol-szabadult-meg-kemeny-edzesbe-es-dietaba-fogott-a-musorvezeto.htmlA dögös műsorvezető az utóbbi hetekben kemény diétába kezdett, hiszen másfél hét múlva egy kampányfotózáson kell kamerák elé állnia. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.