Cameron Diaz eléggé kikerekedett - Csak nem terhes?

vásárlás fotó színésznő terhesség hízás Cameron Diaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő bő ingben, és egy derékra kötött pulóverrel indult bevásárolni a minap. Mikor meglátta a fotósokat, rögtön takargatni kezdte a hasát. 

Diazról még december elején röppent fel, hogy várandós. Akkor rögtön cáfolták a hírt, most azonban újból félreérhető szettben fotózták a sztárt. A képeken jól látszik, hogy a sztár kissé meghízott az utóbbi időben, de a mai napig nem reagált a várandóságról felröppenő pletykákra.

Cameron Diaz kissé félreérthető szettje Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Deby

Roberto konyhája: Darált húsos marharaguleveshttp://www.life.hu/csalad/20160201-rostas-robert-a-life-hu-sefjedaralt-husos-marharagu-levese.htmlSzeretnéd te is új formában látni a padlizsánt és a cukkinit a tányérodon? Ebben a levesben felfedezheted, hogy nem csak salátában vagy roston sütve lehet elkészíteni. Kellemesen felváltja a krumplit vagy a petrezselyemgyökeret a levesben, és kicsit kizökkent a megszokásból. Család--Sztárcsaládok a filmvásznonhttp://www.life.hu/csalad/20160128-hires-csaladtagok-akik-kozos-filmben-szerepeltek-es-rokonokat-jatszottak.htmlHollywood az elmúlt évtizedekben jó néhány színészcsaládot kitermelt már magából, így hát gyakran megesik, hogy a színészdinasztiák egy-egy tagja egyszerre tűnik fel ugyabban a filmben. Sőt az az eset sem ritka, hogy a családtagokat a filmvásznon, szerepük szerint is rokoni szálak fűzik össze. Az alábbiakban ezekből az esetekből válogattunk. CsaládAFPElolvadtunk! Álomszép férfivá érett Hajas Laci fiahttp://www.life.hu/csalad/20160201-hajas-laszlo-sztarfodrasz-fia-david-vizilabdas-gyonyoru-ferfiva-erett.htmlA sztárfodrász fián máris látszik, hogy imádni fogják a nők. Dávid már gyerekkora óta vízilabdázik, remekül lő kapura, és a labdát akár egyetlen ujján is képes megpörgetni. Család--A pedofilok miatt bánta meg Katie Price, hogy agyonsminkelte 8 éves lányáthttp://www.life.hu/csalad/20160129-katie-price-a-pedofiloktol-felro-agyonsminkelt-nyolceves-lanyat.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, a meztelenkedéseiről híres Katie Price lánya egyre inkább hasonlít anyukájára. Mivel még csak 8 éves a kislány, ez sajnos nem válik előnyére. Család--Nyílt levél egy lázadó tinihezhttp://www.life.hu/csalad/20160126-egy-elkeseredett-edesanya-levele-13-eves-tini-lanyahoz.htmlA kamaszkor átvészelése minden szülőnek feladja a leckét. Ez az időszak olyan intenzív szellemi-érzelmi változásokkal jár, hogy néha a legtürelmesebb szülő is kevés ahhoz, hogy kezelni tudja önfejű gyerekének lázadásait. Az alábbi sorok írója egy elkeseredett édesanya, aki nyílt levélben szeretne üzenni 13 éves, kamaszodó lányának. Család--Megmutatta kisfiát a One Direction énekese, Louis Tomlinson - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20160128-louis-tomlinson-a-one-direction-tagja-megmutatta-elso-kisfiat-cuki-babafoto.htmlA 24 éves énekes a világhírű fiúbanda első apukája. Persze rettenően büszke, így egy képet is megosztott gyermekéről a rajongói oldalán. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.