Bővül Kucsera Gáborék családja? Újabb babát szeretne a pár

sztárpár Tápai Szabina kisbaba videó Kucsera Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a sztárpárnak már van egy gyönyörű kisfia, a jövőben szeretnék bővíteni a családjukat. Nem szeretnének elsietni semmit, de egy újabb csöppség érkezésének nagyon örülnének. 

A kajakost ugyan nagyon bántja, hogy drogbotránya miatt véget ért a karrierje, de igyekszik új életet kezdeni, és ennek az is a része lehet, hogy még egy gyereket szeretnének feleségével, Tápai Szabinával.

Kucsera Gábor és Tápai Szabina volt a Story-gála legédesebb párja

A szombat esti gálára a legtöbben a párjukkal érkeztek. Az egyik legédibb pár Kucsera-Tápai páros lett, akik el sem mozdultak egymás mellől az est folyamán. Fotó!
Otthonszülést tervez Viktória svéd koronahercegnőhttp://www.life.hu/csalad/20160216-viktoria-sved-koronahercegno-otthonszulest-tervez.htmlSvédország jövőbeli uralkodónője a hírek szerint saját otthonában, a Hala-palotában tervezi második gyermeke világrajövetelét. Család--Roberto konyhája: Karamelles almás pitehttp://www.life.hu/csalad/20160215-rostas-robert-a-life-hu-defje-karamellas-almaspitet-keszit.htmlPár hete láttam egy műsort, amiben pitét készítettek, és az volt a cél, hogy a tésztát minél egyszerűbben lehessen készíteni. Kedvet kaptam azonnal a pitekészítéshez, a zöldségesem pedig örömmel segített kiválasztani a legszebb almákat, mert szeretett volna részesülni az eredményből. A jó segítőt mindig meg kell jutalmazni! Család--Nur Fettahoglu, a Szulejmán sztárja édesanya lett!http://www.life.hu/csalad/20160215-nur-fettahoglu-a-szulejman-mahidevran-szultanaja-edesanya-lett-megszuletett-kislanya.htmlA sorozat színésznője - aki a szerepe szerint Hürrem szultána egyik nagy riválisa - természetes úton hozta villágra gyermekét. Család--Nádai Anikó kisfiával Valentin-napozott - Tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20160215-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-kisfiaval-valentin-napozott.htmlAz RTL Klub sztárját párja romantikus vacsorával lepte meg és természetesen a cuki kis Patrik is szüleivel tartott Valentin-napon. Család--Kisbabát vár Juhász Adrienn a Jóban Rosszban sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20160212-juhasz-adrienn-a-tv2-joban-rosszban-sztarja-kisbabat-var.htmlA színésznő terhessége 15. hetében jár és addig nem akarta elárulni az örömhírt, amíg az össze vizsgálaton át nem esett. Család--Gyerekek, akik tönkretették az esküvőt - Videó!http://www.life.hu/csalad/20160212-hisztizo-gyerekeken-nevet-a-vilag-igy-meg-nem-lattal-eskuvot-video.htmlBár a nagy napon mindennek tökéletesnek kéne lennie, a csöppségek hangulatát nem befolyásolhatjuk. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.