Feszes has, tónusos test: Ezen a képen tényleg két terhes kismama van

terhesség lapos has fitneszmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyakran látunk meghökkentő képeket állapotos anyukákról, de egy kismama, Chontel Duncan, most újra ferobbantotta az internetet Instagram-oldalára feltöltött fotóival.

Mint ismeretes, ez az ausztrál lány várandósságának a 36. hete körül jár, közösségi oldalán pedig több mint 200 ezer követője várja újabb és újabb fotóit a még mindig feszes terheshasáról.

Chontel Duncan a 36. hétben Forrás: Indtagram/Chontel Duncan

Gömbölyödő pocakja ellenére ugyanis továbbra is látszanak hasizmai, ráadásul az egész teste feszes, tónusos, és szinte fel sem tűnik, hogy kisbabát vár. Mielőtt persze mindenki felkapná a fejét, úgy tudni, a nőgyógyásza szerint minden a legnagyobb rendben van nála és a picinél, a szülése pedig várhatóan problémamentes lesz - írja a Daily Mail.

El sem tudjuk hinni, hogy azt a szelet tortát valóban megeszi Forrás: Indtagram/Chontel Duncan
Chontel és férje nagyon várják a kicsi érkezését Forrás: Indtagram/Chontel Duncan

A modell egyik legnépszerűbb képe az, amin az egyik barátnőjével szerepel, mivel a két kismama terhessége között csupán csak egy hónap van, a különbség azonban szó szerint óriási. (Chontel Duncan a kép készültekor már a 21. hétben volt.)

Barátnős pocakmustra a 21. hétben Forrás: Indtagram/Chontel Duncan

A hírek szerint egyébként annak köszönheti csodálatos alakját, hogy ő maga egy edzőterem tulaja, így pedig rendszeresen tud edzeni. Schobert Norbi így kommentálta Chontel eredményeit saját Facebook oldalán:

Kemény edzésekkel tartja megdöbbentő formáját Forrás: Indtagram/Chontel Duncan

Chontel hisz abban, hogy igenis minden nő, test és terhesség más és más, így az a bizonyos kilenc hónap mindenkinél máshogy zajlik. Tisztában van vele, hogy ennek ellenére sokan gyűlölködnek majd a fotóin, de ő igenis élvezi a terhességet és azt, hogy mindketten egészségesek.

Hihetetlen méretek Forrás: Indtagram/Chontel Duncan

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.