Czutor Zoli: „Miksa nagyon aktív kisbaba"

Forrás: GOOD PR SOLUTION -
Belmondo Czutor Zoli legkisebb kisfiú édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Belmondo énekese immár ötgyermekes édesapa – három fia és egy lánya mellé ismét fiú érkezett a családba. A nagyobbakról már kiderült, hogy örökölték apjuk zenei talentumát, de az alig egy hónapos Miksát is nagyon érdekli a körülötte lévő világ.

Czutor Zoltán legifjabb gyermeke érkezéséről, a család mindennapjairól mesélt. „Zsanett előző szülése is császármetszéssel zajlott, ezért végül Miksa sem tudott természetes úton világra jönni. A születést követő órákban én tartottam a karomban, így nagyon jól meg tudom nyugtatni azóta is" – mesélte a büszke édesapa, aki ötödik gyermekét már az első hetekben elkezdte társasághoz szoktatni. „Miksa nagyon aktív kisbaba, már most érdekli a körülötte lévő világ" – tette hozzá a Sláger TV műsorvezetője.

Forrás: GOOD PR SOLUTION

„Három és fél éves fiam, Simon különösen várta öccse érkezését, és egyáltalán nem féltékeny rá. Gondolom az is segít, hogy igyekszem vele külön apás programokat szervezni: hétvégenként focizni, kirándulni, horgászni szoktunk" – tette hozzá Zoli, aki szerint nagyobb gyermekei örökölték apjuk zenei tehetségét. „A legidősebb, Levente már kamaszként dalt írt, Szonja lányom kitűnő zongorista, tinédzser fiam, Győző egy zenekarban énekel, Simonnak pedig páratlan a ritmusérzéke. Sokszor szoktunk együtt zenélni, ha összegyűlik a nagycsalád" – árulta el az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.