57 évesen negyedszer lesz apa Alec Baldwin: Így gömbölyödik a neje pocakja

Forrás: Instagram/hilariabaldwin -
anyaság terhesség Hilaria Baldwin apaság Alec Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Hilaria Baldwin harmadik gyermekével várandós. Ez pedig azt jelenti, hogy a háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész, producer és rendező negyedszer is apa lesz.

Újra kezdődik az utazás - így vezette fel fotóját Alec jógaoktató neje, aki elhatározta, hogy kendőzetlenül végigmutogatja majd a terhességét és a teste változásit az elkövetkezendő hónapokban. Victoria's Secret fehérneműben és feszes, tónusos testtel igazán gyönyörű látványt nyújt:

Forrás: Instagram/hilariabaldwin

A színésznek már korábbi korábbi kapcsolatából is van egy lánya, Ireland, Hilariától pedig a kis Carmen és Rafael.

Tündéri fotók! Megkeresztelték Alec Baldwin kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20160118-megkereszteltek-alec-baldwin-kisfiat-rafael-thomast.htmlAz 57 éves amerikai színész harmadik gyermeke, Rafael Thomas cuki, fehér ruhában feszített a keresztelőn. Család--Szépen cseperednek a picik: Újabb tündéri fotó a Baldwin családrólhttp://www.life.hu/csalad/20150912-alec-baldwin-es-hilaria-baldwin-nem-rejtegetik-gyermekeiket.htmlAlec Baldwin és neje, Hilaria szerencsére nem rejtegetik gyermekeiket. Időről időre kiállnak a tengerpartra, bevárják a naplementét, majd pedig készítenek magukról pár őrülten harmonikus és boldog fotót, amelytől szinte minden családalapításra vágyó nőnek beindul a hormontermelése.Család--Olvadozunk, de nem a kánikula miatt - Hilaria Baldwin babái kiakasztják a cukiságmérőthttp://www.life.hu/csalad/20150830-hilaria-baldwin-alec-baldwin-felesegenek-babai-nagyon-cukik.htmlÚjabb jógás képekkel örvendeztette meg rajongóit a világsztár jógaoktató kedvese a hétvégén. Nagyon cuki fotók következnek!CsaládOrigoIntim fotóval kampányol a szoptatás mellett Hilaria Baldwinhttp://www.life.hu/csalad/20150807-hilaria-baldwin-szoptatas-kozben-keszult-keppel-kampanyol-a-szoptatas-mellett.htmlAlec Baldwin neje, aki nemrég adott életet második kisbabájának, szoptatás közben készült fotóval biztat minden anyukát arra, hogy így táplálja gyermekét.CsaládKét éves lett Alec Baldwin kislánya – cuki születésnapi fotók!http://www.life.hu/csalad/20150824-alec-baldwin-es-hilaria-baldwin-kislanya-ket-eves-lett.htmlHilaria Baldwin több fotót is megosztott közösségi oldalán kislánya születésnapi bulijáról, amire egy saját készítésű tortával készült a híres színész felesége.Család--Alec Baldwin kisfiától egyszerűen elolvadunk!http://www.life.hu/csalad/20150726-alec-baldwin-es-hilaria-baldwin-kisfia-ennivalo.htmlA jógamániás Hilaria Baldwin és a híres hollywoodi színész, Alec Baldwin kisfia egyszerűen ennivaló!Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.