Schobert Norbi megmutatta kedvenc fotóját Rékáról

Forrás: Facebook/Norbi Update -
Rubint Réka szexi régi fotó kedvenc Schobert Lara Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy réges-régi fotót osztott meg közösségi oldalán Norbi, ami még sok évvel ezelőtt készült feleségéről, Rubint Rékáról, azt pedig értjük, hogy miért ez a szexi kép Norbi kedvence.

Schobert Norbi feleségéről egy olyan képet tett fel Facebook oldalára, ami 2004-ben készült és a fotón Réka szexi pózban mosolyog a kamerába. A fitneszedző alakja már akkor is hibátlan volt, az és látszott rajta, hogy a sport tölti ki a mindennapjait. A kommentelők között volt olyan, aki első ránézésre azt hitte, Schobert Larát, Norbi és Réka kislányát látja a képen, ami teljesen jogos, hiszen anya és lánya megszólalásig hasonlít egymásra.

Forrás: Facebook/Norbi Update
Újabb fotók jelentek meg Svédország kis hercegérőlhttp://www.life.hu/csalad/20160406-ujabb-fotok-jelentek-meg-svedorszag-kis-hercegerol.html Hurrá! Hosszas várakozás után újabb fotók jelentek meg a svéd trónörökösről, ami azért is nagy szó, mert eddig csak egyetlen fotón gyönyörködhettünk benne. Család--Ezek a fiú- és lánynevek voltak 2015 kedvenceihttp://www.life.hu/csalad/20160405-ezek-a-fiu-es-lanynevek-a-legnepszerubbek.htmlAz elmúlt hat évhez híven továbbra is az Anna a második leggyakoribb keresztnév, de dobogós lett a Hanna és a Jázmin is. A kisfiúknál pedig továbbra a Máté és a Levente a kedvenc. CsaládThinkstockNyílt levél egy házasság végéről és egy új élet kezdetérőlhttp://www.life.hu/csalad/20160404-nyilt-level-egy-hazassag-vegerol-es-egy-uj-elet-kezdeterol.htmlFeladni a közös múltat és tiszta lappal újrakezdeni, vagy maradni a gyerekek, az emlékek, na meg a látszat kedvéért? A válás minden esetben nehéz és sorsdöntő kérdés, ám egy boldogtalan házasság vége sok esetben egy boldog, új élet kezdete is lehet. Család--Hosszú Katinka családja új taggal bővülthttp://www.life.hu/csalad/20160405-hosszu-katinka-uszono-iron-lady-csaladja-uj-taggal-bovult-egy-cuki-kutyussal.htmlAz úszónő megmutatta a cukiságot, akitől mindenki elolvadt férje családjában. Család--Gyermeket szeretne Polyák Lillától fiatal kedvesehttp://www.life.hu/csalad/20160405-gomori-andras-mate-szeretne-polyak-lillatol-gyereket.htmlGömöri András Máté és Polyák Lilla kapcsolata nagy sebességre kapcsolt. A fiatal színész és Lilla között már a gyermekvállalás is szóba került. Család--Egy megható fotósorozat mutatja be a haldokló kisbaba utolsó napjaithttp://www.life.hu/csalad/20160405-egy-meghato-fotosorozaton-orokitettek-meg-egy-haldoklo-kisbaba-utolso-7-percet.htmlEgy nehéz feladattal és a könnyeivel kellett megküzdenie annak a Sydney-i fényképésznek, akit egy ausztrál házaspár kért fel arra, hogy dokumentálja haldokló kisbabájuk utolsó óráit. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.