Örömhír! Baby Gabi terhes, ráadásul ikreket vár!

ikrek terhesség várandós Baby Gabi gyermek ikerterhesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőnek már régóta vágya, hogy anya lehessen, és ez az álma most valóra válik. Azt azonban nem gondolta, hogy egyből két baba érkezik majd hozzájuk.

A kismama a negyedik hónapban van, és izgatottan készül az anyaságra. Kezdetben szinte sokkolta, hogy egyből két gyermeket vár, és rengeteg kérdés merült fel benne, de mára sikerült mindent végiggondolniuk.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Az esküvőnk óta terveztünk babát a párommal, meg is beszéltük, hogy két gyermeket szeretnénk. Azt azonban nem gondoltuk, hogy egyszerre fognak megérkezni. Azt szoktuk mondani, hogy valószínű, nem tudtak megegyezni, melyikük jöjjön előbb, ezért lettek ikrek" - mondta Gabi a Blikknek.

Forrás: MTI/H. Szabó Sándor

Azt még nem tudni, hogy milyen neműek, de az biztos, hogy kétpetéjűek, és máris érezhetőek köztük a különbségek. Egyikük sokkal mozgékonyabb, míg másikuk "ölbe tett kézzel" várakozik. Gabi azt tervezi, hogy május közepéig még dolgozik, de utána már csak a babákra koncentrál, és persze magára. "Mivel ikrekkel vagyok várandós, eleve a 20. héttől veszélyeztetett terhes vagyok, így ha akarnék, sem dolgozhatnék. Sajnálom, hogy emiatt fellépést is kellett lemondanom, de mindenki meg fogja érteni, hogy a babák egészsége most a legfontosabb" - mondta az énekesnő.

Schobert Norbi megmutatta kedvenc fotóját Rékárólhttp://www.life.hu/csalad/20160406-schobert-norbi-fitnesz-edzo-megmutatta-kedvenc-fotojat-felesegerol-rubint-rekarol.htmlEgy réges-régi fotót osztott meg közösségi oldalán Norbi, ami még sok évvel ezelőtt készült feleségéről, Rubint Rékáról, azt pedig értjük, hogy miért ez a szexi kép Norbi kedvence. Család--Aláírásgyűjtés kezdődik a nők elleni és családon belüli erőszak ellenhttp://www.life.hu/csalad/20160406-fellepest-surgetnek-a-nok-elleni-es-csaladon-beluli-eroszak-ellen-peticio-es-alairasgyujtes.htmlAz Európa Tanács 2011-ben elfogadott Isztambuli Egyezménye a nők elleni erőszak és a családon belüli erőszak megelőzését és felszámolását célozza. Magyarország 2014 márciusában aláírta, de még nem iktatta törvénybe az Egyezményt, ezért most több szervezet is összefogott, és aláírásgyűjtésbe kezdett. CsaládThinkstockÚjabb fotók jelentek meg Svédország kis hercegérőlhttp://www.life.hu/csalad/20160406-ujabb-fotok-jelentek-meg-svedorszag-kis-hercegerol.html Hurrá! Hosszas várakozás után újabb fotók jelentek meg a svéd trónörökösről, ami azért is nagy szó, mert eddig csak egyetlen fotón gyönyörködhettünk benne. Család--Apáti Bence, a Kismenők zsűritagja megmutatta ikerfiaithttp://www.life.hu/csalad/20160406-apati-bence-balettmuvesz-a-tv2-kismenok-musoranak-zsuritagjanak-iker-fiai-elbuvoloek.htmlA Kismenők zsűrijtagja két ikerfiú édesapja, ráadásul neki is van egy ikertesója. A balettművész őszintén mesélt arról, hogy mennyire nehéz az ikerbabákkal. Család--Íme, öt hazai sztár, aki gyönyörű kismama lennehttp://www.life.hu/csalad/20160406-liptai-claudia-debreczeni-zita-iszak-eszter-zimany-linda-kulcsar-edina-ot-sztar-aki-gyonyoru-kismama.htmlA tavasz a szerelem időszaka, ezért úgy gondoltuk, összeszedjük azt az öt ismert hölgyet, akinél bármikor kopogtathatna a gólya. Család--Depresszió és étkezési zavar: Ezt okozzák a gyerekeknél szépségkezelésekhttp://www.life.hu/csalad/20160406-a-gyermekek-szepsegkezelesi-depressziot-es-etkezesi-zavart-okozhatnak.htmlEgyre népszerűbb, hogy egészen fiatal, 8 év alatti kislányok lesznek látogatói a kozmetikai szalonoknak, persze nem egészen saját ötletükből. Van olyan érv, ami elfogadhatóvá teszi, hogy a gyermekeket szépségkezelésekre vigyék a szüleik? Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.