Kisbabájáról posztolt fotót a fitneszedző - Az internetezők teljesen kiakadtak

édesanya fotó kisbaba fitneszedző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chontel Duncan pár héttel ezelőtt szülte meg első gyermekét. Persze a közös képük rögtön fel is került a közösségi oldalakra, amely láttán többen is kiakadtak, és felelőtlen anyának nevezték a fitneszedzőt.
Chontel korábban azzal verte ki a biztosítékot, hogy még nyolc hónapos terhesen is hatalmas súlyokat emelgetett, ami az internetezők szerint veszélyes egy kisbabára nézve. Azóta ugyan egészséges gyermeknek adott életet, az internetezőket azonban ismét kiakasztotta, méghozzá egy fotójával, amelyen a netezők szerint rosszul tartja a babáját - írja a Daily Mail.
Forrás: Instagram/chontelduncan

A követők azt vallják: Chontelnek a szelfizés helyett a babára kéne inkább figyelnie, mert nem tartja megfelelően a fejét. A lány azonban megvédte magát, és azt nyilatkozta, hogy kisfia saját maga emelte fel a fejét, így szó sem volt veszélyeztetésről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.