Rá sem lehet ismerni! Hatalmasat nőtt Sharon Stone fia

Forrás: Northfoto -
Quinn Kelly Stone színésznő Sharon Stone fiú gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű színésznőt és 9 éves gyermekét, Quinn Kelly Stone-t Beverly Hills utcáin kapták lencsevégre.

Igazi anya-fia pillanatban örökítették meg Sharon Stone-t és fiát, Quinn Kelly Stone-t: a világsztár és örökbefogadott gyermeke éppen Beverly Hills egyik menő étterméből tartottak hazafelé ebédjük elfogyasztása után.

Forrás: Northfoto

Az 58 évesen is nagyon fiatalos színésznőre alig lehetett ráismerni hétköznapi szerelésében, Quinn Kellyn pedig nem győzünk csodálkozni, mennyit változott és nőtt az elmúlt néhány év alatt. Sharon Stone 2006-ban adoptálta Quinnt, egy évvel előtte, 2005-ben második fiát, Lairdot, 2000-ben pedig még újságíró férjével együtt fogadták örökbe az immár 15 éves Roant.

Nemcsak híresek, okosak is - Sztárok 140-es IQ felett

A celebvilágot hazánkban és külföldön is gyakran elárasztják a csekélyebb értelmi képességekkel rendelkező "sztárok", akik botrányaikkal vagy csupán külsejükkel hívják fel magukra a figyelmet. A hírességek között is találni azonban olyan tehetséges embereket, akik méltán népszerűek - és emellett kiemelkedően okosak is. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.