Ejha! 15 évet is letagadhatna Sharon Stone

Forrás: Haarper's Bazar -
szárny gála pucérkodás lenyűgöző Sharon Stone varázs kert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 57 éves díva újra elkápráztatta a világot: fantasztikusan nézett ki a vasárnapi Hotbed Gálán.

A színésznő, aki 57 évesen is bevállalta a pucérkodást, újra és újra lenyűgöz minket. A mindig csodaszép Sharon Stone ezúttal is káprázatosan festett a vasárnapi gálán, aminek az „Elvarázsolt Kert” volt a témája. Ehhez tökéletes öltözetet választott a sztár, akinek még a szárnyak is szuper jól állnak. A képeket itt tudod megnézni!

Forrás: Haarper's Bazar
Hova lehet még fokozni Tolvai Reni sminkjét? Óriásszemekkel is álomszép!http://www.life.hu/trend/20150823-hova-lehet-meg-fokozni-tolvai-reni-sminkjet-mindenhogy-alomszep.htmlKállay-Saunders András párja gyönyörű énekhangja mellett merész sminkjeivel is igyekszik felhívni magára a figyelmet. Most ismét sikerült neki.Trend--Lewis Hamilton bánhatja... Íme, a világ egyik leggyönyörűbb nője smink nélkül - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150823-nicole-scherzinger-smink-nelkuli-nyaralos-fotot-posztol.htmlLewis Hamilton exe, Nicole Scherzinger posztolt egy olyan képet, amelyen minimálsminkben, hacsak nem teljesen festékmentesen mosolyog. Nos, továbbra is álomszép.Trend--Csipke és szőrme: Kimi Raikkönen kedvese hófehér miniben tündököl - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150823-csipke-es-szorme-kimi-raikkonen-kedvese-hofeherben-tundokol.htmlUgyan tele van a Forma-1 dögösebbnél dögösebb nőkkel, Minttu Virtanen azonban magasan veri a mezőnyt. Kimi Raikkönen gyermekének anyja ugyanis álomszép. Mindig.Trend--Forgatási szünetben hatalmas dekoltázsszelfit lőtt Liz Hurleyhttp://www.life.hu/trend/20150822-elizabeth-hurley-mellfit-posztolt.htmlEgyszerűen képtelenség, hogy Elizabeth Hurley már az ötödik X-ben jár.TrendOrigoDöbbenetes! Szinte alig lehet felismerni Julia Robertsethttp://www.life.hu/trend/20150821-julia-roberts-gyermekeivel-strandolt-szinte-felismerhetetlen-ruhaban.htmlElég slamposan vágott neki a strandolásnak Julia Roberts, a gyönyörű színésznőt szinte fel sem lehetett ismerni fejébe húzott kalapjában és csíkos rövidnadrágjában.Trend--Ejha! Nézd meg, milyen dögös lett David Hasselhoff 22 éves lányahttp://www.life.hu/trend/20150820-ejha-nezd-meg-milyen-dogos-lett-david-hasselhoff-22-eves-lanya.htmlA nemrégiben 63. születésnapját ünneplő sztár, David Hasselhoff 22 éves lánya dögösebb, mint gondoltad volna.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.