Rekordmennyiségű anyatejet adományozott egy koraszülött kisgyermek anyukája

Forrás: Thinkstock -
koraszülés édesanya kisbaba adományozás anyatej
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az austini anyatejbank szerint működésük során még sosem fordult elő, hogy ekkora mennyiségű anyatejet kaptak.

A San Antonióban élő Micah Duncan kisbabája a vártnál sokkal hamarabb született meg császármetszéssel. A KSAT szerint az újszülött annyira picike volt, hogy édesanyja még nem tarthatta a kezében, ezért a szoptatással is várnia kellett.

A kép illusztráció. Forrás: Thinkstock

Hogy ne menjen kárba az anyateje, Micah három hónapon át két-három óránként lefejte magát, és a mélyhűtőben tárolta az ennyi idő alatt rekordmennyiségűvé gyarapodott tejét. Amikor pedig kisbabája végre hazakerült, Micah eladományozta a 15 gallonnyi, vagyis nagyjából 57 liternyi anyatejét a texasi anyatejbanknak.

Amikor a női mell látványától felfordul a gyomrunk

Te elkapcsolod a televíziót, ha egy fedetlen női keblet látsz meg a képernyőn? Nem? Miért nem? És felháborodsz, ha egy anyuka közvetlenül melletted szoptatja meg éhes kisbabáját? Igen? Miért? A Life.hu cikkéért kattints ide!

/1511/Suzie2015111713308Harmadik gyermekét várja Megan Foxhttp://www.life.hu/csalad/20160412-megan-fox-szineszno-harmadik-gyermeket-varja-ismet-terhes.htmlAz elvileg válófélben lévő színésznő büszkén mutogatta egyre kerekebb pocakját egy Las Vegas-i eseményen. Család--Válásuk után újra együtt Ben Affleck és Jennifer Garnerhttp://www.life.hu/csalad/20160413-ben-affleck-szineszt-es-jennifer-garner-szinesznot-valasuk-utan-ujra-egyutt-lattak.htmlNem sokkal különköltözésük után ismét együtt látták Hollywoodi egykori álompárját. Család--Ben Affleck bebizonyította, hogy nem csak hétvégi apukahttp://www.life.hu/csalad/20160404-ben-affleck-szinesz-nem-csak-hetvegi-apuka.htmlA már elvált színész továbbra is igyekszik tevékenyen részt venni gyermekei életében. Család--Tandem szoptatás: egyszerre táplálja anyatejjel 3 és 1 éves lányait egy édesanyahttp://www.life.hu/csalad/20160331-chelsea-craig-texasi-edesanya-tandem-szoptatja-3-es-1-eves-lanyait.htmlA texasi Chelsea Craig saját bevallása szerint nem tervezte, hogy párhuzamosan fogja szoptatni két gyermekét, de nem bánja, hogy így alakult. CsaládOrigoFelesége pocakos fényképével erősítette meg Adam Levine, hogy apa leszhttp://www.life.hu/csalad/20160404-adam-levine-a-maroon-5-enekesenek-felesege-behati-prinsloo-modell-terhespocakos-kepe.htmlEljött a várva várt pillanat: a Maroon 5 frontembere Instagram-oldalán mutatta meg várandós feleségét, Behati Prinsloo-t, ezzel pedig hivatalosan is elismerte a babavárásuk hírét. Család--Hatalmasat nőtt Owen Wilson kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20160405-owen-wilson-szinesz-kisfia-robert-ford-hatalmasat-nott.htmlHihetetlen, hogy telik az idő: a hollywoodi sztár legidősebb gyermeke, Robert Ford Wilson immár 5 éves, és egy az egyben úgy néz ki, mint világhírű édesapja. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.