Arnold Schwarzenegger szerelemgyerek házasság feleség válás Ben Affleck Eddy Murphy család megcsalás férj Jude Law
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zabigyerek, fattyú vagy szebb kifejezéssel élve szerelemgyerek - néhány száz évvel ezelőtt még igencsak megbotránkoztatónak számított, ha valakinek házasságon kívül született gyermeke. Manapság már szerencsére sokkal elnézőbb a közvélemény, legalábbis, ha nem sztárokról van szó. Egy-egy házasságtörő híresség balkézről született csemetéje még ma is fel tudja zavarni az állóvizet - összegyűjtöttük hát az utóbbi évek leghíresebb és legbotrányosabb lebukásait.

Eddie Murphy - 8 gyerek 4 anyától

A Dr. Dolittle-filmek sztárja nem aprózta el a gyermekvállalást - még mi is meglepődtünk, mikor megtudtuk, hogy

a színész 8 gyermekkel büszkélkedhet 4 különböző édesanyától.

Eddie Murphy, felesége, Nicole és öt közös gyermekük 2004-ben Forrás: Getty Images/AFP/Kevin Winter

Murphy első feleségével, Nicole Mitchell-lel 1988-ban találkozott, kapcsolatuk első éveiben azonban úgy tűnik, nem vette túl komolyan az asszonyt: viszonyuk első néhány évében ugyanis más nőket ejtett teherbe. Első fia, Eric 1989-ben született egy Paulette McNeely nevű nőtől, egy évre rá pedig megszületett Christian is, akinek az édesanyját Tamara Hoodnak hívták. Egyik asszonyról sem tudni sokat, valószínűleg egy-egy futó románcnál nem jelentettek többet a színésznek. Tehát két gyerekkel a háta mögött 1993-ban komolyra fordult a kapcsolata Nicole Mitchell-lel, és elvette feleségül. A párnak 13 év alatt 5 gyermeke született, 2006-ban azonban egy csúnya válással véget is vetettek a frigynek. A válás legfőbb oka a színész folyamatos hűtlenkedése volt, legalábbis a pletykák szerint. Murphy esetében azonban valószínűleg hihetünk pletykáknak, már csak azért is, mert

2007-ben végül egy újabb gyermeke született, nem mástól, mint a Spice Girlsből jól ismert Mel B-től.

Eddie Murphy és Mel B Forrás: AFP

Afférjuk még 2006-ban kezdődött, 2007-ben azonban, gyermekük születése idején már nem alkottak egy párt. A szakítást Murphy nem túl diszkréten intézte: egy holland tévéműsorban üzent az akkor már várandós Mel B-nek, ráadásnak még azt is megjegyezte: "Nem tudom, kié ez a gyerek, majd ha megszületik, megmondja a DNS-teszt." Nos, a DNS-teszt nem hazudott, az Angel Iris nevű kislánynak egyértelműen Eddie az édesapja. És hogy mi volt az apuka reakciója az eredményre?

Mel B a gyermeke születése után azt nyilatkozta, hogy az apuka egyszer sem látogatta meg a lányát, sőt, még gyerektartást sem fizet.

Ezzel ellentétben Eddie Murphy azt állította, hogy rendszeresen utal tartásdíjat lánya után. Az igazság tehát odaát van.

Mel B kislánya, Angel Iris és édesapja, Eddie Murphy Forrás: AFP

Arnold Schwarzenegger - megbecsülte a házvezetőnőjét

Arnie botránybombája 2011-ben robbant: kiderült ugyanis, hogy nemcsak világhírű színészt, dörzsölt üzletembert és keménykezű politikust tisztelhetünk személyében, hanem bizony nőcsábász házasságtörőt is. Schwarzenegger négy törvényes és egy házasságon kívüli gyermekkel büszkélkedhet, eltitkolt ivadéka azonban nem akármilyen körülmények között fogant és született meg. Arnie és felesége, Maria Shriver 1986-ban házasodtak össze, a balhé kirobbanása idején, 2011-ben tehát már 25 éve voltak férj és feleség.

Arnold Schwarzenegger és családja 2007-ben Forrás: AFP/Hector Mata

A csalfa férj ebből a 25 évből 14-et párhuzamosan töltött a család bejárónőjével is.

Mildred Patricia "Patty" Baena 20 évig állt Schwarzeneggerék alkalmazásában, a házvezetőnői feladatok mellett pedig egyéb szolgáltatásokat is bevállalt: a TMZ internetes portál szerint Kalifornia volt kormányzója és a bejárónő rendszeresen összefeküdtek, ha kettesben voltak. Egy ilyen lopott együttlét alkalmával fogant meg a sztár házasságon kívüli gyermeke is, a dolog további pikantériája pedig, hogy

a házvezetőnő épp akkor volt terhes, amikor a színész felesége, Maria Shriver a negyedik gyermekét, Christophert várta, a két baba pedig pár hét különbséggel született meg.

Maria Shriver, Arnold Schwarzenegger, Patricia Baena Forrás: AFP

Arnold Schwarzenegger 2011-ben nyilvánosan elismerte házasságon kívüli fiát, felesége pedig beadta a válókeresetet.

A sokáig titkolt gyermek, Joseph Baena és édesanyja, Patricia Baena egy Halloween-ünnepségen Forrás: Origo

Úton a sztárvilág újabb szerelemgyereke?

Bármennyire is szerette volna botrányok nélkül megúszni Jennifer Garnertől való válását Ben Affleck, a jelek szerint erre egyre kevesebb az esélye. Hosszas találgatások után Ben Affleck és Jennifer Garner végül a 10. házassági évfordulójukon jelentették be különválásukat, az okok mögött pedig állítólag nem csupán Ben szerencsejáték- és alkoholfüggősége húzódott, hanem félrelépései is: nevezetesen a sztárpár korábbi dadusával, a valóban nagyon szexi Christine Ouzouniannal. Christine a hírek szerint még mindig fenntartja viszonyát Bennel, méghozzá nem is véletlenül: a hírek szerint ugyanis babát vár a filmsztártól - állítja az E! News egyik forrása. Az Inquisitr lap szerint az egykori dadus állítja, hogy sokkal több van közte és Ben Affleck között, mint azt bárki gondolja, és nagyon ragaszkodnak egymáshoz. Ben szerinte tökéletes, jól kijön a 3 gyermekével, és úgy tervezi, hogy hamarosan feleségül megy a színészhez. De vajon mit szól ehhez Jennifer Garner?

Jude Law - 1 feleség, 2 lánykérés, 5 gyerek és legalább 13 szerető

A nőcsábász színész a Shopping című sorozat forgatásán ismerkedett meg Sadie Frosttal, akivel 1997-ben össze is házasodtak. Frost volt eddig Jude Law egyetlen felesége. Házasságuk mindössze hat évig tartott, ez alatt az idő alatt pedig három gyermekük született: a legnagyobb Rafferty, a középső Iris, a legkisebb pedig Ruby. Amikor hat év házasság után benyújtották a válópert - vélhetően azért, mert Jude egy forgatáson túlságosan összemelegedett Sienna Miller színésznővel -, harmadik fiuk még csak kilenc hónapos volt. Válás után Law belevetette magát az életbe:

2003 és 2015 között legalább 13 szeretője volt, Sienna Miller kezét kétszer is megkérte, ám csalárdsága miatt végül házasság sosem lett kapcsolatukból (egyszer a gyermekeinek dadájával csalta meg jegyesét), és két különböző nőtől további két gyermeke is született.

Sadie Frost, Jude Law, Samantha Burke, Catherine Harding Forrás: AFP, Instagram/Samantha Burke, Instagram/Catherine Harding

Vélhetően Jude-ot lepte meg a legjobban, amikor az egyik egyéjszakás kalandja, egy új-zélandi modell, Samantha Burke 2009-ben azt állította, hogy a vele töltött görbe este után bizony teherbe esett. A hölgyemény később apasági vizsgálatot harcolt ki a bíróságon, és bizonyította, valóban Law az apa.

A színész már a hír hallatán előrebocsátotta, hogy nem akar részt venni negyedik gyermeke nevelésében, és kizárólag anyagi támogatást hajlandó nyújtani neki.

A negyvenegy éves Jude és ötödik gyermekének anyja, a huszonhárom éves énekes-dalszövegíró, Catherine Harding kapcsolata tiszavirág-életűnek bizonyult. A pár 2014 év elején ismerkedett meg, és a hölgy hamarosan teherbe is esett. A lány nagyon örült a babavárásnak, és már várta a kis jövevényt. Az sem zavarta, hogy már nincs együtt a színésszel. Nyilván a boldogságának semmi köze ahhoz, hogy Jude - az ismerősei szerint - anyagilag támogatni fogja exkedvesét.

Samantha Burke és Jude Law-val közös kislányuk Forrás: Instagram/Samantha Burke

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.