Ryan Reynolds lánya nem is tudja, hogy apja milyen gonosz tréfát űz vele

apuka vicc Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ryan Reynolds már megkapta a Legszexisebb celeb apuka címet a People magazin olvasóitól, tőlünk viszont megkapja a Legviccesebb apuka díját, ugyanis tweetjeiben állandóan a lányáról szóló, néhol kissé morbid sztorikkal szórakoztatja rajongóit.

Azt azért reméljük, hogy Ryan csupán viccelt, amikor kiírta a Twitter-oldalára, hogy "Mindennap azt mondom a lányomnak, hogy azért megy le a nap, mert haragszik rá...Lehet, írok egy "Hogyan legyünk jó szülők" című könyvet.."

Blake Lively és Ryan Reynolds Forrás: AFP/2016 Getty Images/Michael Loccisano

Ha azt hinnéd, hogy itt megállt a történet, nagyon tévedsz! Úgy tűnik, hogy Ryan egy egész könyvsorozatot tervez, ha nem is a legjobb szülő témában, akkor a "Hogyan kreáljunk morbid vicceket a gyerekünkről?" kategóriában.

Forrás: AFP/Odd Andersen

Az alábbi gyöngyszemeket találtuk:

"IMÁDOM felöltöztetni a lányomat! Ráadom az ici-pici rózsaszín pizsamáját, az apró kis zoknikat, és a fekete bőrmaszkját."

"Boldog születésnapot a lányomnak! Egyúttal azt is sajnálom, hogy elvesztettem a szüzességemet, de hálás vagyok a lányomért!"

Ha a többire is kíváncsi vagy, akkor kattints ide!

Állítják: második gyermekét várja Blake Lively

Korábban a Life.hu is felfigyelt rá, milyen gyanúsan takargatta a hasát Blake Lively legújabb filmjének forgatása alatt. Sajtóértesülések szerint nem véletlenül: a 28 éves színésznő a hírek szerint második gyermekét várja férjével, Ryan Reynoldsal. A teljes cikkünket itt elolvashatod!

"Túl kell esni, túl kell élni" - roma asszonyok a szülőszobánhttp://www.life.hu/csalad/20160419-romanok-helyzete-es-lehetosegei-a-magyar-szuleszeti-ellatasban-szuleteshaz-egyesulet.htmlA hazai egészségügyi rendszer rengeteg sebből vérzik. A nőgyógyászati, ezen belül is a szülészeti ellátás a korrupció melegágya: ha van rá lehetőséged, fizetsz, hiszen félted a születendő gyermeked egészségét, és a sajátodat is. Ha nincs rá pénzed? Reménykedsz, hogy jó kezekbe kerülsz, olyan nővérekhez, orvosokhoz - mert ilyen is van - akiknek nem anyagi, hanem lelkiismereti kérdés a betegek ellátása. És mit tehet egy hátrányos helyzetű, cigány származású asszony a hazai szülészeti ellátásban? Imádkozik, hogy minél előbb szabaduljon. Család--"Örökké a fejemben marad" - Alapos fejmosást kapott Vilmos herceg Erzsébet királynőtőlhttp://www.life.hu/csalad/20160420-vilmos-herceg-gyermekkoraban-alapos-fejmosast-kapott-erzsebet-kiralynotol.htmlVolt idő, amikor Vilmos hercegnek is inkább a csínytevéseken, semmint a hivatalos királyi teendőin járt az esze. Egyik alkalommal azonban túllőtt a célon, az érte járó szidást pedig egyenesen Anglia uralkodónőjétől kapta. Család--Beszóltak a műsorvezetőnek, mert anyaként nem olyan bombázó, mint a képernyőnhttp://www.life.hu/csalad/20160420-visszaszolt-a-musorvezeto-azoknak-akik-osszehasonlitottak-a-profi-fotojat-egy-szelfivel.htmlBeszóltak a műsorvezetőnőnek a Facebook-követői, miután egy olyan képet posztolt, amelyen smink nélkül, kissé kócosan látható. A nő nem hagyta annyiban és keményen visszavágott. Család--75 év után találkoztak az elválasztott testvérekhttp://www.life.hu/csalad/20160419-75-ev-utan-talalkoztak-az-elvalasztott-testverek-chris-clay-mavis-clarke-trevor-forshaw-maureen.htmlSzüleik halála után a négy testvér szétszéledt. Különböző nevelőszülőknél éltek, és mindezidáig nem is találkoztak egymással. Család--Mikor és hogyan érdemes belevágni a babaprojektbe?http://www.life.hu/csalad/20160419-szakemberek-elmondtak-hogy-mikor-erdemes-gyereket-szulni.htmlAz utóbbi évtizedek nagy rohanása közben egyre inkább központi kérdéssé vált a nők számára, hogy mikor érkezik el az idő a gyermekáldásra. Ezt a kérdést boncolgatta Tidrenczel Zsolt, genetikus szakorvos is. Család--Kiszel Tünde lánya egyre szebb!http://www.life.hu/csalad/20160419-kiszel-tunde-naptardiva-lanya-donatella-egyre-gyonyorubb-es-szuk-fekete-ruhaban-pozolt.htmlA naptárdíva tinilányán remekül állt a szűk, fekete ruha. Tünde pedig büszkén feszített Donatella mellett. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.