Tovább bővül Fergie és Josh Duhamel családja

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Dimitrios Kambouris -
családbővítés Black Eyed Peas Josh Duhamel Fergie gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Black Eyed Peas énekesnője és színész párja úgy tudni, nagyon szeretnének egy kistestvért a 2 éves Axl mellé.

2013-ban adott életet első gyermekének Fergie, a 41 éves énekesnő pedig a hírek szerint készen áll arra, hogy újabb csöppséget vállaljanak férjével, Josh Duhamel-lel - írja az In Touch Weekly.

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Dimitrios Kambouris

A lap forrásai szerint a Black Eyed Peas énekesnője és színész párja jelenleg próbálkoznak, és Fergie nagyon reméli, hogy kislánya fog születni a 2 éves Axl mellé. Fergie és Josh korábban többször beszéltek arról, hogy több gyereket szeretnének: a színész 2011-benm Ellen DeGeneres műsorában arról beszélt, hogy szívesen vállalna két gyermeket.

Íme, a jövő legcukibb sztárpárjai

Goldie Hawn és Kurt Russell, Angelina Jolie és Brad Pitt, vagy akárBlake Lively és Ryan Reynolds - hogy mi a közös ezekben a párokban? Híresek, gazdagok, szépek, szerelmesek és kitartanak egymás mellett! A hektikus sztáréletmód sok párkapcsolatra rányomja a bélyegét, éppen ezért üdítő néha valóban működő, hosszú távú kapcsolatokról olvasni. No, de vajon kik lesznek 10-15 év múlva Hollywood, vagy akár kis hazánk álompárjai? Kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.