Gyerekük neve miatt támadják Istenes Bencét és Csobot Adélt

Csobot Adél baba Istenes Bence újszülött gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár első gyermeke nemrég jött a világra. A büszke édesapa már egy képet is megosztott a csöppségről, ám a kommentelők nem feltétlenül értettek egyet a pár névválasztásával.

A kommentelők többségénél kiverte a biztosítékot, hogy Istenes Bence és Csobot Adél Natannak nevezték el kisfiukat. Ezekből a hozzászólásokból válogattunk pár "gyöngyszemet".

"Szegény srácot Náthának fogják csúfolni az iskolában"

"De szép neve lett szegény babának..agyon fogják szerencsétlent macerálni"

"Édes istenem, ez a név!! Gondolom Nathan lett volna csak azt nem lehet. haha nagyon gagyi vagy Adél, mindenki tudja honnan lett ez a név, csak az a baj hogy NEKED NAGYON BÉNA Annyira gáz, hogy egy babanevet utánozol, ebben se vagytok eredetiek, Istenes Natan, jezusom!!!"

Forrás: Facebook/Istenes Bence

Az is érdekes, hogy sokak asszociációs képessége a Natanról rögtön a Sátánra enged következtetni:

"Az első ami beugrik róla a Sátán"

De akadtak olyanok is, akik a hír hallatán inkább a szülőket kritizálták:

"Szerencsétlen gyermek két éretlen, készületlen, beképzelt, semmihez nem érto celeb..szép kilátásai vannak..."

Ezennel bemutatjuk Nick Carter újszülött kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20160504-ezennel-bemutatjuk-nick-carter-ujszulott-kisfiat.htmlAz egykori kedvenc kedvenc Backstreet Boys tagunk, Nick Carter apa lett, kisfiát pedig az Instagram-oldalán mutatta be a rajongói nagy örömére. Család--Fenyő Miklós nem szokványos nagyapahttp://www.life.hu/csalad/20160429-fenyo-miklos-lanya-dio-meselt-apjarol-es-arrol-is-hogy-nem-tipikus-nagyapa.htmlA büszke nagypapa, Fenyő Miklós számára felesége elvesztése után hatalmas vigasz a kis Balázs érkezése. Fenyő lánya, Dió nemrég arról mesélt, hogy milyen nagypapa is a Rock&Roll királya. Család--Fejen pisilte magát a fotózáson egy kisfiú - Vicces fotó!http://www.life.hu/csalad/20160329-egy-hazaspar-kisbabajat-nem-erdekelte-a-fotozas-es-lepisilte-a-fotost.htmlA családi képek sohasem mennek ki a divatból: mindig jó rájuk nézni, és egyetlen fotóra sem mondhatjuk, hogy rosszul sikerült, sőt! Minél kínosabb pillanatot kapott el a fotós, annál viccesebb utólag visszanézni. Így történt most is, amikor egy kisbaba lepisilte a saját fejét. Szép találat! CsaládOrigoEzen az esküvői táncon ámul most az internethttp://www.life.hu/csalad/20160421-konnyekben-tort-ki-a-menyasszony-az-eskuvojen-amikor-ferje-eloadta-a-haka-tancot.htmlBár Jackson és Jennifer Tamaariki Auckland-ben házasodtak össze, mégis fontosnak tartották a hagyományok ápolását, ezért az esküvőjükön a vendégekkel együtt eljárták a tradicionális maori harci táncot, a hakát. CsaládOrigoBritney Spears fiatalos anyuka, de fiai szerint inkább cikihttp://www.life.hu/csalad/20160420-britney-spears-fiatalos-anyuka-de-gyerekei-szerint-akkor-is-ciki.htmlAz énekesnő remek formában van, emellett eléggé fiatalos anyuka. Ám sajnos eljön az a kor, amikor mindenki cikivé válik a tinédzser gyereke szemében... Család--Beszóltak a műsorvezetőnek, mert anyaként nem olyan bombázó, mint a képernyőnhttp://www.life.hu/csalad/20160420-visszaszolt-a-musorvezeto-azoknak-akik-osszehasonlitottak-a-profi-fotojat-egy-szelfivel.htmlBeszóltak a műsorvezetőnőnek a Facebook-követői, miután egy olyan képet posztolt, amelyen smink nélkül, kissé kócosan látható. A nő nem hagyta annyiban és keményen visszavágott. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.