Megmutatta kislányát Mila Kunis és Ashton Kutcher

Forrás: AFP -
Ashton Kutcher színésznő Mila Kunis Wyatt Isabelle Kutcher színész kislány család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritka pillanatok egyike: egy szemfüles fotósnak hála megörökítették a hollywoodi sztárpár közös gyermekét, a másfél éves Wyatt Isabelle Kutchert.

Mila Kunis és Ashton Kutcher már a színésznő terhességétől kezdve igyekeztek minél inkább távol tartani a nyilvánosságtól magánéletüket és a 2014 októberében született kislányukat, Wyatt Isabelle-t.

Forrás: AFP

Egy Instagramon közölt képtől eltekintve a sztárpár nem is igen szokta mutogatni gyermekét a világnak, éppen ezért ritkaságszámba mennek azok a fotók, amelyeken a celebbébi szerepel. Nemrég azonban megtörtént a lehetetlen: Mila Kunist és Ashton Kutchert kislányukkal együtt kapták lencsevégre Los Angeles utcáin.

Forrás: Northfoto

A kis Wyatt apukája karjaiban utazott, és a fotót elnézve minden szépet és jót megörökölt a jó génekkel rendelkező sztárpártól.

/1210/Mila_2012108134954Gyomorfájásnak gondolta, majd kiderült, hogy hármasikreket várhttp://www.life.hu/csalad/20160503-sara-senior-gyomorfajasnak-gondolta-terhesseget-majd-harmasikrei-szulettek.htmlA 37 éves Sarah Senior egyre sűsűrödő gyomorbántalmai miatt fordult orvoshoz, így derült ki, hogy valójában kisbabát vár - méghozzá rögtön hármat is! Család--Telik az idő: hatalmasat nőttek Nánási Pál és Ördög Nóra gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20160504-nanasi-pal-fotos-es-ordog-nora-musorvezeto-gyerekei-hatalmasat-nottek.htmlÚjabb tüneményes képeket osztott meg Miciről és Vencelről Nánási Pál. CsaládOrigoÍgy köszöntötte fel családja a szülinapos David Beckhamethttp://www.life.hu/csalad/20160502-david-beckham-egykori-futballsztart-igy-koszontotte-fel-csaladja-40-szuletesnapja-alkalmabol.htmlVictoria Beckham elhalmozta ajándékokkal, fia, Brooklyn pedig szívhez szóló sorokkal ünnepelte világhírű apukáját. CsaládAFPCsobot Adél egyre kerekebb! Így néz ki most a gyönyörű sztárkismamahttp://www.life.hu/csalad/20160428-csobot-adel-enekesno-terhessege-miatt-egyre-kerekebb.htmlAz első gyermekét váró énekesnőnek nem csupán a pocakja gömbölyödik, hanem már az arca is. CsaládOrigoFriss fotó a babát váró Liptai Claudiáról - Így néz ki most a műsorvezető!http://www.life.hu/csalad/20160428-liptai-claudia-musorvezeto-babavaros-friss-fenykepe.htmlA népszerű műsorvezetőnő egyre gömbölyödő pocakkal jelent meg egy napokban tartott nyilvános eseményen. CsaládOrigoKiderült: így neveli gyerekét Liluhttp://www.life.hu/csalad/20160428-lilu-musorvezeto-igy-neveli-a-gyereket-az-internet-es-a-technika-hasznalatara.htmlA műsorvezető elárulta, szerinte miért fontos, hogy ne tartsuk távol, hanem támogassuk és tanítsuk meg a gyerekeinket a technika és az internet helyes használatára. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.