Liptai Claudia fehér szoknyában rejtegeti pocakját a Nagy Duettben

TV2 Nagy Duett Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Clau a Nagy Duett színpadán a fehér szoknyában sem tudta palástolni áldott állapotát.

Liptai Claudia ismét tündökölt a sztárokat megénekeltető show színpadán, és majd kicsattant a boldogságtól. Ám egyre nehezebb lesz elrejtenie kismamapocakját, mert a trendi fehér szoknyában oldalról már egyértelműen látszott, hogy Claudia kisbababája ott lapul a pocakban.

Forrás: Facebook/Majka
Anyák napja: Liptai Claudia megható sorokkal emlékszik az édesanyjárahttp://www.life.hu/csalad/20160501-liptai-claudia-musorvezeto-anyak-napjan-meghato-sorokkal-emlekszik-az-edesanyjara.htmlLiptai Claudia már hat évvel ezelőtt elvesztette édesanyját, de valószínűleg nem telik el úgy nap, hogy ne gondolna rá. CsaládOrigoFriss fotó a babát váró Liptai Claudiáról - Így néz ki most a műsorvezető!http://www.life.hu/csalad/20160428-liptai-claudia-musorvezeto-babavaros-friss-fenykepe.htmlA népszerű műsorvezetőnő egyre gömbölyödő pocakkal jelent meg egy napokban tartott nyilvános eseményen. CsaládOrigoEsélyes lehet, hogy Liptai Claudia ikreket várhttp://www.life.hu/csalad/20160421-liptai-claudia-a-tv2-nagy-duett-musorvezetoje-lehet-hogy-ikreket-var.htmlMiután több mint egy hete hivatalosan is bejelentette a műsorvezető, hogy gyermeket vár, elindultak a találgatások, fia lesz-e, vagy lánya Claudiának, akiről még az is elképzelhető, hogy ikreket vár. Család--Liptai Claudia pocakja szépen gömbölyödikhttp://www.life.hu/csalad/20160418-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-terhespocakja-szepen-gombolyodik.htmlBár a műsorvezető trükkös ruhát választott a vasárnapi Nagy Duett élő show-jára, így sem tudta elrejteni terhespocakját. Család--Bréking! Liptai Claudia: "A hír igaz, kisbabát várok"http://www.life.hu/csalad/20160410-liptai-claudia-a-tv2-nagy-duett-musorvezetoje-kisbabat-var.htmlMajka nem kertelt, élő egyenes adásban kérdezett rá Liptai Claudiánál, hogy igaz-e a hír, hogy kisbabát vár. CsaládOrigoGyönyörű nagylány lett Liptai Claudia és Gesztesi Károly gyermekéből, Pankábólhttp://www.life.hu/csalad/20151230-gesztesi-panka-gyonyoru-nagylany-lett.htmlSzinte a lélegzetünk is elakadt Liptai Claudia legújabb fotójától, melyet magáról és Gesztesi Károllyal közös gyermekéről töltött fel. Gesztesi Panka csodaszép nagylánnyá cseperedett. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.