22 év után hivatalosan is elvált feleségétől Kokó

válás Kokó hivatalos bokszoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár hivatalosan is vége Kokó és Krisztina házasságának. Egyik ismerősük elárulta, hogy a pár a lehető legnagyobb békében mondta ki egymásnak a boldogító nemet.

Mint arról mi is beszámoltunk, Kokó és felesége tavasszal jelentették be, hogy elválnak egymástól, ami most a bíróság előtt is megtörtént.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A bokszoló 22 évig élt együtt feleségével, és a válókereset beadása után nem sokkal már arról is szóltak a pletykák, hogy egy csinos sportolónővel randizgat. A bíróság most hivatalosan is kimondta a válásukat, így semmi akadálya nincs annak, hogy mindketten új életet kezdjenek - írja a Story magazin.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A híreket Kokó és felesége is megerősítették, de nem szerettek volna többet elárulni, helyettük viszont mesélt a bokszoló egyik barátja. "Villámgyorsan és nagyon simán állapodtak meg mindenben. A legnagyobb békében váltak el."

Bocsánatot kért a nagypapa, aki véletlenül elrabolt egy gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20160602-veletlenul-elrabolt-egy-gyereket-a-nagypapa.htmlRossz gyereket vitt haza a nagypapa az iskolából. Persze miután kiderült a tévedés, vissza is vitte a kisfiút, és bocsánatot kért a tévedésért. CsaládThinkstockKunovics Katinkának muszáj volt elhagynia a kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20160602-kunovics-katinkanak-muszaj-volt-elhagyni-a-kislanyat.htmlKunovics Katinka két évvel ezelőtt adott életet kislányának, Katikának, akit azóta is egyedül nevel. A Romantic egykori énekesnője hosszú hónapokra édesanyjára és nővérére bízta gyermekét, hogy egy világjáró hajón énekeljen, és ezáltal anyagi biztonságot teremthessen családja számára. Család--Megházasodott a világ első terhes férfijahttp://www.life.hu/csalad/20160602-masodszor-is-meghazasodott-a-vilag-elso-terhes-ferfija-thomas-beatie.htmlKözel 7 éve egy kislánynak, évekkel később pedig két kisfiúnak adott életet a most 42 éves Thomas Beatie, akit a világ csak terhes férfiként ismer. Ráadásul egy csúnya válás után Thomas végre megtalálta a szerelmet is, a gyerekei iskolaigazgatójának személyében. CsaládOrigoHoppá! Film készül a Kardashian-családrólhttp://www.life.hu/csalad/20160527-film-keszul-a-kardashian-csalad-eleterol.htmlÚgy tűnik, hogy a Kardashian-család ismét képernyőre kerül, ugyanis életrajzi filmet szeretnének forgatni róluk. Család--Ezennel bemutatjuk Nick Carter újszülött kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20160504-ezennel-bemutatjuk-nick-carter-ujszulott-kisfiat.htmlAz egykori kedvenc kedvenc Backstreet Boys tagunk, Nick Carter apa lett, kisfiát pedig az Instagram-oldalán mutatta be a rajongói nagy örömére. Család--Fenyő Miklós nem szokványos nagyapahttp://www.life.hu/csalad/20160429-fenyo-miklos-lanya-dio-meselt-apjarol-es-arrol-is-hogy-nem-tipikus-nagyapa.htmlA büszke nagypapa, Fenyő Miklós számára felesége elvesztése után hatalmas vigasz a kis Balázs érkezése. Fenyő lánya, Dió nemrég arról mesélt, hogy milyen nagypapa is a Rock&Roll királya. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.