Erős Antónia: “Talán most lesz a legnehezebb”

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
ikrek iskola család anya munka Erős Antónia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az biztos, hogy a nőknek nehezebb a karrierépítés, mint a férfiaknak, hiszen a gyermekvállalással is össze kell egyeztetni. Erős Antónia 2009-ben lett édesanya, és sosem aggódott, hogy mi lesz vele, ha jönnek a csemeték.

Igazi dilemma a nőknek, hogy mikor menjenek el szülni, majd utána mikor térhetnek újra vissza a munkába. Erős Antónia emiatt nem aggódott, hiszen látta, hogy kolléganői milyen gördülékenyen meg tudják oldani ezt a helyzetet.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

“Jóval a 30. hét vége után hagytam abba a munkát. Valójában amíg jól éreztem magam, és nem volt túl szűk a híradóasztal a hasamnak, addig én végig dolgoztam. Végig jól éreztem magam. Néhány hétre rá pedig már ott volt Szonja és Matyi. Bő tíz hónap telt el, amikor aztán újra képernyőre kerültem” - mesélte Antónia várandósságának történetét a Story Extrának. Természetesen egyedül neki sem ment volna, a híradós műsorvezető legnagyobb támasza férje volt, aki vállalta, hogy GYES-re megy az ikrekkel. Antónia úgy érzi, viszonylag könnyű dolga volt gyermekeivel a kezdeti időszakban.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Talán most lesz a legnehezebb. Azt gondolom az elmúlt hét év alapján, hiszen most mennek iskolába szeptemberben. Oda minden nap menni kell, ez még egy nagy kihívás végiggondolni, hogy szervezzük majd úgy a hétköznapokat, hogy napközben is tudjunk valamennyit együtt lenni” - mondta a híradós.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.