Victoria Beckham rajongói kiakadtak: szájon csókolta gyermekét a világsztár!

fotó kislány család Harper Beckham Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria és David Beckham egyetlen szem lánya pár nappal ezelőtt ünnepelte születésnapját. A büszke édesanya csak egy cuki közös képet szeretett volna, ám a bejegyzéssel maga ellen fordította a rajongóit. 

"Boldog születésnapot kislányom! Mindannyian szeretünk! Csókol téged apuci és anyuci" - írta a fotó mellé Victoria, aki épp egy cuppanós szájrapuszit vált a kis Harperrel. Az exfutballsztár szerint lánya és felesége a minap együtt nézték meg a világhírű lánybanda filmjét, a Spice World-öt, melyet a család végül együtt próbált eltáncolni. A követőket azonban nem hatotta meg a bejegyzés: sokan betegesnek és undorítónak nevezték a dolgot, és nem értik, hogy az édesanya miért a szájára adott puszit a kis csöppségnek.

Forrás: Instagram/Victoria Beckham

Mit gondolsz: beteges a szájrapuszi?

Így vélekedik szexuálpszichológus Berki és Nati "csókjáról"

Ahogy mi is megmutattuk, Nánási Pál fotókat készített Berki Krisztiánról és kislányáról, Natasa Zselykéről. A képek enyhén szólva is megosztották a kommentelőket, többen felháborítónak tartják, hogy az apa szájonpuszilja gyermekét. A Life.hu olvasóit is megkérdeztük erről, a szavazók több mint fele elfogadhatatlannak tartja ezt a fajta szeretetkifejezést.
Főhet Stallone feje: a lányai egyszerűen meseszépek!http://www.life.hu/csalad/20160710-sylvester-stallone-lanyai-nagyon-szepek-franciaorszagban-nyaraltak.htmlSylvester Stallone a minap ünnepelte 70. születésnapját, ez alkalomból pedig luxusnyaralásra vitte családját a mesés francia Riviérára. Család--"Miért lettem keresztényből muszlim" - Három hívő vallomásahttp://www.life.hu/csalad/20160707-harom-kereszteny-vall-arrol-miert-lettek-muszlimuk.htmlHa valaki vallást változtat, az minden esetben egy komoly döntés, és a környezet részéről gyakran megütközést vált ki. Pláne így van ez akkor, ha valaki úgy dönt, hogy az iszlám hitre tér át, vagyis egy olyan vallást vesz fel, amelynek manapság az európai kultúrkörben igen ellentmondásos a megítélése. A Huffington Poston megjelent interjúban három hívő vallott arról, mi vitte rá őket erre a radikális lépésre. Család--Hargitai Bea egyedül érzi magáthttp://www.life.hu/csalad/20160707-hargitai-bea-az-edesanya-ritka-oszinteseggel-beszelt-az-anyasag-nehezsegeirol-video.htmlA modell ritka őszinteséggel beszélt az anyaság nehézségeiről. Bár imádja a családját, így is néha kissé magányosnak érzi magát. CsaládOrigoJudy kislánya ötévesen már szelfizik: cuki fotó! http://www.life.hu/csalad/20160707-judy-lanya-szelfizget-otevesen-mar-hasznalja-a-telefont-az-enekesno-gyermeke.htmlCsaládjával együtt, az olasz tengerparton piheni ki magát a Groovehouse énekesnője. Judy büszkén mutatta meg ország-világnak szerelmét, és kislányukat, Maját. Család--Így kösd le a gyereket az utazás alatt - Izgalmas játékokhttp://www.life.hu/csalad/20160704-gyerekjatekok-utazashoz.htmlNyüglődés, hisztizés, kiborulás – ha indultál már vakációzni gyerekkel, akkor biztosan te is tudod, milyen nehéz egy hosszabb utazás során a kocsiban lekötni a gyereket. Pedig csak néhány unaloműző játékra van szükség, és a hosszú órák pillanatok alatt tovaszállnak. Család--Zoe Saldana: "Sajnálom azokat a nőket, akik a szülés után edzenek" http://www.life.hu/csalad/20160705-zoe-saldana-a-szulesrol-a-szineszno-oszinten-meselt-a-csaladjarol-es-a-gyermekeirol.htmlAz anyaság bizony még Hollywoodban sem könnyű. Erről az Avatar gyönyörű sztárja is tudna mesélni sőt szokott is, méghozzá halálosan őszintén. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.