Heidi Klum exe már nem is tartja a kapcsolatot a közös lányukkal

modell lány család Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már 12 éve, hogy Heidi Klum és a Renault F1-es csapatának korábbi vezetője, Flavio Briatore útjai elváltak. Közös kislányuk Helena azonban nem az üzletembert hívja apának, hanem a modell egykori férjét, Sealt.

Meglepő, de Heidi Klum és Renault F1-es csapatának volt vezetője, Briatore a jelek szerint a szakításuk óta már egyáltalán nem tartják a kapcsolatot, ráadásul a szülők egykor megbeszélték, hogy közös kislányuknak, Leninek is jobb lesz, ha Heidi új párja, (mostanra már volt párja)

Seal adoptálja őt.

Forrás: NORTHFOTO/Ace Pictures/Curtis Means

"Nehéz úgy hiányolni valakit, ha sosem látod. De tudom, hogy Leni nem egy magára hagyott gyerek. Ő Seal családjának a része, Nathan pedig az én családomé" – mondta az olasz üzletember, aki a szakítás után megházasodott és született egy fia. Flavio egyébként régebben rengeteget beszélt a lányával, ám

mára már semmilyen kapcsolat nincsen köztük.

Sőt! A kis Leni az édesanyja volt férjét, Sealt tekinti édesapjának, tehát úgy tűnik, hogy Heidi jelenlegi párjának, a 29 éves Vito Schnabelnek nehéz dolga van, már ami a beilleszkedést illeti.

Válságba került Katalin hercegné és Vilmos házassága?http://www.life.hu/csalad/20160727-valsagba-kerult-katalin-hercegne-es-vilmos-hazassaga-vagy-megsem.htmlValami nem stimmel mostanság Katalin hercegné és Vilmos herceg között, ezt pedig alátámasztja az is, hogy Katalin fogta két közös gyermeküket, és minden előzetes egyeztetés, valamint a férje nélkül Franciaországba utazott. Család--Hoppá! Schoberték Caramelre cserélték Berkiékethttp://www.life.hu/csalad/20160726-a-schobert-csalad-caramelre-cserelte-a-berki-csaladot.htmlA Schobert család nemrég még a tengerparton pihente ki az utóbbi hónapok fáradalmait, ráadásul nem másokkal, mint Hódi Pamelával és kedvesével, Berki Krisztiánnal. A napokban pedig Caramellel hozta össze a sors Rékáékat. CsaládOrigoMég csak 3 éves, de máris botrányt kavart - György herceget támadják az állatvédőkhttp://www.life.hu/csalad/20160725-gyorgy-herceget-tamadjak-az-allatvedok.htmlGyörgy herceg július 22-én 3 éves lett, a jeles esemény okán pedig a palota néhány friss fotóval rukkolt elő. Az egyik kép azonban kicsapta a biztosítékot, olyannyira, hogy az egyik kommentelő azt írta, hogy börtönbe kellene vetni a kis herceget... Család--Hoppá! Jim Carrey lánya az apjára ütötthttp://www.life.hu/csalad/20160721-jim-carrey-28-eves-lanya-tiszta-apja.htmlA mókás színész, aki mostanság egyáltalán nincs vicces kedvében, le sem tagadhatná lányát, Jane Erint: úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás! Család--Szuper képek Majka és Dundika gyermekeirőlhttp://www.life.hu/csalad/20160712-ujabb-kepek-kerultek-elo-majka-es-dundika-kisfiarol.htmlSokaknak szemet szúrt, hogy Majka és Dundika kisebbik fiát nagyon ritkán lehet látni. Persze érthető, ha nem özönlik el az az internetet az Olivérről készült fotót, de azért mi már nagyon kiváncsiak vagyunk rá. CsaládOrigoÚj őrület! Az édesanyák egy barackkal takarják ki a kisbabájuk popójáthttp://www.life.hu/csalad/20160705-az-edesanyak-egy-barackkal-takarjak-ki-kisbabajuk-popojat.htmlA szokásos babafotók ideje lejárt, ugyanis egy új trend látott napvilágot Japánban. A szülők felülnézetből lelkesen fotózgatják csemetéjüket, ám a popsijuk fölé egy barackot tartanak. Őrült, de mókás fotók következnek! CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.