Katalin hercegnő koszorúslány lesz Pippa esküvőjén?

Forrás: NORTHFOTO/©2016 Stephen Lock / i-Images/Stephen Lock / I-Images -
esküvő koszorúslány Pippa Middleton Katalin hercegnő királyi család Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné testvérét, Pippa Middletont is eljegyezték. De milyen szerepe lesz Katalinnak az esküvőn? Talán koszorúslány lesz?

Mindenki izgatott, mióta kiderült, hogy Katalin húga, Pippa is hamarosan férjhez megy. A királyi család rajongóit azonban az a kérdés foglalkoztatja legjobban az esküvővel kapcsolatban, hogy ki lesz az a koszorúslány, aki Pippa uszályát tartva bevonulhat a templomba. Az lenne ugyanis igazságos, ha Kataliné lenne a megtiszteltetés, hiszen az ő esküvőjén Pippa volt a koszorúslány.

Pippa Middleton és vőlegénye, James Matthews Forrás: NORTHFOTO/©2016 Stephen Lock / i-Images/Stephen Lock / I-Images

Ha a testvérpár ezt bevállalja, Pippa valószínűleg rosszul jár: ki figyelne a menyasszonyra, ha ott van Katalin hercegné is? Bár Pippa fenekével és ruhájával is tele volt a sajtó, amikor Katalin és Vilmos örök hűséget esküdtek.

Pippa nagyon nehéz helyzetben lehet, mert mint minden menyasszony, ő is azt szeretné, ha a testvére ott lenne mellette élete egyik legfontosabb eseményén.

Balesetet szenvedett Wolf Katihttp://www.life.hu/drlife/20160731-balesetet-szenvedett-wolf-kati-elesett-a-szinpadon-mentosok-lattak-el.htmlKét tizenéves fiút keresnek a Tiszábanhttp://www.life.hu/news/20160731-ket-elmerult-tizeneves-fiut-keresnek-a-tiszaban-benknel.htmlLeesett az állunk! Puncit villantott a híres színész lánya (18+)http://www.life.hu/trend/20160731-meztelenul-pozol-ireland-baldwin-alec-baldwin-es-kim-basinger-20-eves-lanya.htmlEnnyi volt! Véget ér a Trónok harcahttp://www.life.hu/news/20160731-a-nyolcadik-evaddal-veget-er-a-tronok-harca.htmlBrutálisan sokat fogyott - Felismered a népszerű humoristát?http://www.life.hu/ez-zsir/20160731-sokat-fogyott-markos-gyorgy-humorista.htmlEnnek a reklámnak köszönhetően több ezer gyerek születetthttp://www.life.hu/csalad/20160731-tedd-meg-anyuert-egy-dan-reklam-aminek-koszonhetoen-tobb-ezer-gyerek-szuletett.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.