Raikkönnen egy elég durva házassági szerződést íratott alá kedvesével

Forrás: Instagram / Kimi Raikkönen -
házasság házassági szerződés autóversenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szép is a szerelem, de annyira nem, hogy 2007 Forma-1-es bajnoka ne hozakodjon elő egy olyan házassági szerződéssel, melynek aláírásával menyasszonya beleegyezik abba, hogy válás esetén egy fillért se kapjon.

Kimi Räikkönen ezen a héten újra megházasodik, a remek anyagi helyzete pedig megköveteli, hogy házassági szerződést írasson alá kedvesével, Minttuval, akitől egyébként

már egy gyermeke is született.

Forrás: Instagram / Kimi Raikkönen

Mindezt azonban megelőzte egy durva házassági szerződés is, melyben a sportoló kikötötte, hogy válás esetén

Minttu egy centet sem fog kapni a vagyonból.

Az asszony egyébként egykor még légiutas-kísérőként dolgozott, ám felhagyott a munkájával, hogy minél többet lehessen Kimi mellett és támogassa őt a karrierjében. Mindenesetre aláírta a papírt, így sok boldogságot kívánunk a párnak!

Forrás: Instagram / Raikkönen
Mi történt Paul McCartney és lánya között? Nem felhőtlen a legendás zenész boldogságahttp://www.life.hu/csalad/20160805-paul-mccartney-ismet-a-felesegevel-kettesben-nyaralt.htmlMint egy szerelmes kamasz, úgy pancsolt a 74 éves Paul McCartney feleségével, az 56 éves Nancy Shevellel Nápolyban. Azonban a Beatles-legenda vakáció sorozatának statisztikái alapján felvetődött egy kérdés: A zenész miért nem nyaral soha együtt az előző házasságából született lányával?! Család--Az Üvegtigris sztárjának kislánya egyidős az unokájávalhttp://www.life.hu/csalad/20160805-az-uvegtigris-sztarjanak-szarvas-jozsefnek-kislanya-egyidos-az-unokajaval.htmlA nagysikerű Üvegtigris Cingárja, Szarvas József mostanság az Őrség egyik apró falucskájában, Viszákban él családjával, ami nemrég a színész és kedvese kislányával, Katinkával, és egy unokávai is bővült. Család--Janet Jackson kiakadt: "Hazugság a béranya!" http://www.life.hu/csalad/20160805-janet-jackson-50-evesen-kismama-lett.htmlAz már bebizonyosodott, hogy Janet Jackson anya lesz, ezt hallva pedig beindultak a találgatások is. Vajon béranya hordja ki az 50 éves énekesnő gyermekét, vagy ő vállalkozik ár ennyi idősen is? Janet végre megszólalt az ügyben! Család--Varga Iza: "Most lett látványosan nagy szakadék a lányaim között"http://www.life.hu/csalad/20160804-a-szineszno-szamara-mar-nincs-lekuzdhetetlen-akadaly.htmlKét tinédzser anyukájának lenni bizony sokszor nem könnyű, ezzel Iza is egyetért, ám ha nehézségekbe ütközik már könnyedén átlendül rajtuk. Legutóbb egy családi vakáción bizonyította, hogy számára az akadály egy ismeretlen fogalom. Család--David Beckham kislánya cinkosa: a felesége előtt falazott Harpernekhttp://www.life.hu/csalad/20160803-david-beckham-a-tenyeren-hordozza-kislanyat-es-victoria-elott-falazott-harpernek.htmlElolvadtunk David Beckham legutóbbi fotójától: 4 éves lánya, Harper eldugta édesanyja cipőjét, és megkérte édesapját, hogy ne árulja el. CsaládAFPEva Longoria az adoptáláson töri a fejéthttp://www.life.hu/csalad/20160801-eva-longoria-az-orokbefogadason-tori-a-fejet.htmlEva Longoria májusban mondta ki kedvesének, José Bastonnak a boldogító igent, de úgy néz ki, hogy máris anyai örömök elé néz. A legfrissebb hírek szerint a házaspár szívesen örökbefogadna egy csemetét. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.