Édesanyjával utazott el Ciprusra Sarka Kata helyett Hajdú Péter

Sarka Kata Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs nap, hogy ne kapna szárnyra valamiféle pletyka Sarka Kata és Hajdú Péter házassági válságával kapcsolatban. A legutóbb arról szóltak a hírek, hogy Kata a gyerekekkel és az édesanyjával nyaralt Spanyolországban, most pedig Hajdú utazásáról lehet olvasni. 

Kata korábban azt nyilatkozta, tény, hogy a házasságukkal baj van, de nemsokára Ciprusra utaznak, hogy rendbe tegyék a dolgokat. A hírek szerint azonban Hajdú Péter a felesége helyett az édesanyjával repül nyaralni.

Forrás: Facebook/ Sarka Kata

"Nem tudom pontosan, hová utaztak volna Hajdú úrék Cipruson belül, de tény, hogy az utolsó pillanatban módosították az egyik utazó személy nevét" – mondta el a Blikknek egy informátor.

A napilap szerette volna megszólaltatni az érintetteket is, ám ők nem nyilatkoztak.

Hajdú Péter és Sarka Kata mégis együtt nyaralnak

Hetek óta arról szólnak a hírek, hogy Hajdú Péter és Sarka Kata házassága válságban van. Már az elején leszögezte a pár, hogy megpróbálják megmenteni házasságukat, most úgy tűnik mégis együtt utaztak el, hogy megoldják a problémákat! Olvasd el erről a lIfe.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.