Gólyahír! Megszületett Megan Fox és Brian Austin Green harmadik kisfia

Forrás: AFP/Jonathan Leibson -
szülés Brian Austin Green Megan Fox
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár háza táján nagy a boldogság: újabb baba érkezett a családba. 

Tavaly még úgy volt, hogy válik Megan Fox és Brian Austin Green, ehelyett azonban ismét állapotos lett a csinos színésznő. Ám a várva várt kislány helyett megint kisfiuk született, aki egy igen különleges nevet kapott születitől.

Forrás: AFP/Jonathan Leibson

A hírek szerint a pici augusztus 4-én látta meg a napvilágot, és a Journey River Green nevet kapta. A pár a másik két kisfiával is hasonlóképp tett: a legidősebb, 3 éves fiuk Noah lett, a középső, a 2 éves pedig Bodhi lett.

Ki ölte meg Mónit - A rák, vagy a segítségkérését ignoráló magyar rendszer?http://www.life.hu/csalad/20160809-csaladon-beluli-eroszak-magyarorszagon-interju-pap-enikovel-nane.htmlAmíg az állami intézmények nem garantálják a nők családon belüli fizikai biztonságát, addig a családon belüli erőszak nők százezreinek halálához fog vezetni szerte a világon. Bár a hivatalos szervek vállán óriási a felelősség, a hazai gyakorlat mégis azt mutatja, hogy a rendszer, amely a családon belüli erőszak áldozatait lenne hivatott segíteni, még igencsak gyerekcipőben jár. Család--Megszületett Gáspár Laci harmadik gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20160810-megszuletett-gaspar-laci-harmadik-gyereke-jol-van-baba-es-mama.htmlNagy a boldogság a Gáspár családban, megszületett Laci harmadik gyermeke. Család--Megérkeztek az első fotók Kimi Räikkönen esküvőjéről: micsoda lagzi! http://www.life.hu/csalad/20160808-kimi-r-ikkonen-lagzija-ilyen-gyonyoru-ruhaban-allt-oltarhoz-a-kedvese-foto.htmlKimi Räikkönen és Minttu Virtanen vasárnap esküdött örök hűséget egymásnak egy pazar ceremónia keretein belül. A nagy napra Olaszországban került sor. CsaládOrigoJamie Oliver ötszörös apa lett: Fia született!http://www.life.hu/csalad/20160808-megszuletett-jamei-oliver-otodik-gyermeke-aki-kisfiu-nevet-meg-nem-kapott.htmlBüszkén osztotta meg újszülött gyermeke fotóját Jamie Oliver, akinek családja így már 7 tagúra bővült. A szakács a gyermek nemét is elárulta: kisfia született! Család--Lindsay Lohan otthagyta brutális és agresszív vőlegényét - sokkoló fotók!http://www.life.hu/csalad/20160807-lindsay-lohan-es-volegenye-szakitottak-a-ferfi-nagyon-agressziv-volt.htmlLindsay Lohanre ismét rájár a rúd: sokkoló részletek derültek ki a néhány napja véget ért párkapcsolatáról. CsaládOrigoKisfia született az egykori nyuszilánynak, Holly Madisonnakhttp://www.life.hu/csalad/20160809-holly-madison-egykori-nyuszilany-kisfiut-szult.htmlA Playboy villa egykori lakója és férje, Pasquale Rotella második gyermeke augusztus 7-én született. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.