A színésznő és egykori férje, Brian Austin Green folyamatban lévő válása a hírek szerint csúszni fog: Megan Fox ugyanis tőle várja harmadik gyermekét. 

Megtörtént az, amire senki sem számított. Megan Fox, aki tavaly jelentette be, hogy 11 év együttlét után, amelyből 5 év házasság volt, elválik férjétől és két gyermeke apjától, Brian Austin Greentől, most terhes.  

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Jonathan Leibson

Még le sem zajlott a válási procedúra, a színésznő a napokban büszkén vállalta fel egyre kerekebb pocakját egy gálaesten: mint kiderült, Megan Fox a harmadik gyermekét várja

A kétgyerekes színésznő közeli forrásai is megerősítették várandósságának hírét, és állítják: a gyermek apja nem más, mint a volt férj, Brian Austin Green, akivel most nagyon-nagyon boldogok együtt. Hát persze, hogy Brian az apa! Soha nem szűntek meg szeretni egymást, és mindig odaadó szülei lesznek a fiaiknak  – mondta el a People-nek a sztárpár közeli ismerőse. Megan később képmegosztó oldalán is tisztázta: nem Will Arnett, Shia LaBeouf vagy Jake Johnson az apa. 

#notthefather

Megan Fox (@the_native_tiger) által közzétett fénykép,