Fordulat Hajdú és Sarka Kata válságában: békülnek, de kemény feltételekkel

Forrás: Facebook/ Sarka Kata -
Sarka Kata válság Hajdú Péter kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mélypontra jutott az elmúlt hetekben Hajdú Péter és Sarka Kata kapcsolata, sokáig úgy tűnt, hogy nem is tudják rendezni a helyzetet. A sokat emlegetett ciprusi útra sem együtt utaztak el, de most kiderült, mégis békül a házaspár, de csak komoly feltételekkel. 

Válságba került Sarka Kata és Hajdú Péter házassága olyannyira, hogy Kata már el is költözött a családi fészekből. Nem együtt mentek Ciprusra sem, pedig sokáig azt hangoztatták, hogy ott kívánják megoldani a gondjaikat. Nagyon úgy tűnt, hogy végleg eltávolodott a pár, de mégsem tudják elengedni egymást. Kemény feltételekkel ugyan, de kibékülnek.

Forrás: Facebook/ Sarka Kata

Meg akarják menteni a házasságukat, azonban nem ugranak bele csak úgy újra a kapcsolatukba. Nagy vagyonnal rendelkezik a házaspár, ezért nem is csoda, hogy

a békülés egyik alapfeltétele az újabb vagyonjogi szerződés

a Story Magazin szerint. A lap informátora elmondta, Péter sokszor felrótta Katának, hogy mindent neki köszönhet, de az sem tett jót a kapcsolatuknak, hogy kiderült, Hajdúné maga is boldogulni tudna. Most már Kata is gyarapítja a családi vagyont, ezért is kell az új szerződés.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Hajdú Péternek van még feltétele, állítólag

több közös programot szeretne,

ugyanis mióta Kata is dolgozik, nagyjából csak telefonon keresztül érintkeztek. Így a féltékenység és a pletykák is kikezdték a kapcsolatukat, amit most mindenáron rendezni akarnak, ezért is fognak végül mégis kettesben elutazni valahová.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.