Justin Timberlake újra apa lesz?

Forrás: AFP/Christopher Polk -
ikrek kisbaba család Justin Timberlake Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes felesége, Jessica Biel nemrég tudta meg, hogy ikrekkel várandós. A sztárpár állítólag még titkolja, hogy mikorra várják a kicsiket. 

A színésznő még hetekkel ezelőtt, éppen a születésnapján tudta meg, hogy nem egy, de két gyereket hord a szíve alatt. A pár első gyermeke tavaly áprilisban született, és a különleges Silas Randall nevet kapta. Egy külföldi lapnak nyilatkozott a család egyik közeli barátja, aki szerint a két sztár egyelőre nem szeretné nagy dobra verni a terhességet, mivel egyikőjük sem számított a dologra - írja a Thehollywoodgossip.

Forrás: AFP/Christopher Polk

"Nagyon boldogok most. Jessica örül, hogy nem lesz sok év különbség a gyerekek között" - mondta a forrás. A pár eddig nem nyilatkozott az ügyben, de reméljük, hamarosan hivatalosan is bejelentik a jó hírt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.