brit királyi család Vilmos herceg Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világ könnyezett, amikor 1997-ben Diana hercegnő egy autóbalesetben életét vesztette. De a legnagyobb sokk a hercegnő családját érte. A napokban Vilmos herceg őszintén mesélt édesanyja elvesztése miatt érzett fájdalmáról.

A herceg eddig ritkán szólalt meg édesanyja halálával kapcsolatban. A napokban ugyanis Vilmos és Katalin ellátogattak egy gyerekkórházba, ahol egy tizennégy éves fiú, Ben Hines mesélt nekik arról, hogy nemrégiben elhunyt az édesanyja.

A herceg ennek kapcsán mesélt Diana hercegnőről.

"Idővel minden jobb lesz és egy nap már csak a szép emlékek maradnak. Nincs olyan nap, hogy ne jutna eszembe az édesanyám és ne hiányozna pokolian. Lassan húsz év telt el, de a szeretetem sosem múlik el" - mondta elcsukló hangon a kisfiúnak, akiről kiderült, hog két testvére is van, akiket az édesapjuk nevel egyedül.

Katalin hercegné és Vilmos herceg meglátogatták a Cambridge-i gyermekkórházat Forrás: NORTHFOTO/Justin Goff/KGC Photo Agency LLP/Kgc-03

"Ígérjétek meg, hogy mindennap beszélgettek egymással és elmondjátok egymásnak az érzéseiteket és azt, hogy mi nyomja a szívetek. A férfiak nem éppen a legbeszédesebbek, ha az érzelmeikről van szó" – tette hozzá meghatódva Vilmos.

19 évvel Diana halála után – Ezt az egy dolgot bánja Harry herceg

Mindenki emlékszik arra a szörnyű augusztusi napra, amikor az akkor 36 éves Diana hercegnő végzetes balesetet szenvedett Párizsban. Sokszor és sokan beszéltek és írtak a történtekről, egyvalaki azonban sosem nyilatkozott szívesen ezzel kapcsolatban. Ő pedig a Diana kisebbik fia, Harry. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.