Istenes Bence és kisfia együtt bolondoztak: így változott át a kis Nátán

fotó kisfiú Istenes Bence cuki sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Tiszta apja ez a gyerek!" - írta több kommentelő is a műsorvezető fotója alá. Rég láttunk ilyen cuki apa-fia bejegyzést! 

Csobot Adél és Istenes Bence első gyermeke egyszerűen zabálnivaló! A kis csöppségről ritkán kapunk fotókat, ám most a büszke édesapa kivételt tett. A jelek szerint a műsorvezetőre hárult a feladat, hogy vigyázzon a kisfiúra. Nátán egy kacsacsőrrel, és két szőke copffal látható, melyet Bence egy alkalmazás segítségével "varázsolt" a kisfiára. De hol lehet Adél?

Istenes Bence: „…eldöntöttük, hogy kiköltözünk Németországba”

A műsorvezető családjával elhagyja az országot, és új életet kezd Németországban. Erről is beszélt Szily Nórával a büszek édesapa. Olvasd el a cikket itt!
Várkonyi Andi apukája nem állt szóba lányával, az ok: Bochkor Gáborhttp://www.life.hu/csalad/20160906-bochkor-gabor-miatt-nem-beszelt-egy-ideig-edesapjaval-varkonyi-andi.htmlA Tények egykori sztárja új műsorában beszélt a magánéletéről. Bár évek óta boldog házasságban élnek kedvesével, a hírek szerint a kapcsolat elején nem alakult minden könnyen. Család--Íme, Ryan Gosling eltitkolt unokatestvére – Ikertornyok Hollywoodbanhttp://www.life.hu/csalad/20160902-hiressegek-akik-annyira-hasonlitanak-hogy-rokonok-lehetnenek.htmlHollywoodban szinte mindenki rokona mindenkinek. Ott egy unokatestvér, itt egy elfelejtett nagybácsi vagy egy jólelkű keresztanya, a sztárok világa exkluzív és kissé belterjes. A következő sztárpárok viszont – bármilyen meglepő – hivatalosan nem állnak rokonságban egymással. Azért írtuk, hogy hivatalosan, mert a megdöbbentő hasonlóságokat látva nem lennénk meglepve, ha egyszer csak kiderülne róluk, hogy egymás eltitkolt unokatestvérei. CsaládAFPHatalmasat nőttek Michael Douglas gyermekei: kész felnőttek a sztárcsemeték! http://www.life.hu/csalad/20160902-michael-douglas-gyerekei-a-sztar-egyutt-utazott-a-fiaval-es-a-lanyaval.htmlA színészt a Los Angeles-i repülőtéren sikerült lencsevégre kapni. Bár egy hollywoodi családról van szó, mégis ritkán látni őket együtt. Család--Napi örömhír! Kisbabát vár a magyar énekesnő, Palya Beahttp://www.life.hu/csalad/20160902-palya-bea-kisbabat-var-a-sztar-nem-gondolta-volna-hogy-ujra-terhes-lesz.htmlAz énekesnő nem gondolta volna, hogy ilyen váratlanul és gyorsan megfogan második gyermekük. Család--Németh Kristóf és párja nagy bejelentést tettek!http://www.life.hu/csalad/20160831-nemeth-kristof-es-parja-bejelentettek-keszen-allnak-a-csaladalapitasra-es-az-eskuvore.htmlNémeth Kristóf és párja egy éve él boldogságban, éppen ezért merült fel bennük a gondolat, hogy ideje új szintre helyezni a kapcsolatukat. CsaládOrigoAz európai ország, ahol még mindig kiárusítják a lányokathttp://www.life.hu/csalad/20160830-az-europai-orszagban-kiarusitjak-a-lanyokat-bulgariai-stara-zagoraban.htmlNem a szerelem számít, hanem a pénz: elsősorban erről szól a bulgáriai Stara Zagorában a mai napig működő menyasszonypiac, ahol a szülők választanak férjet a lányuknak, és sokszor bizony az anyagiak alapján. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.