Hatalmasat nőttek Michael Douglas gyermekei: kész felnőttek a sztárcsemeték!

Michael Douglas színész gyerekek család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészt a Los Angeles-i repülőtéren sikerült lencsevégre kapni. Bár egy hollywoodi családról van szó, mégis ritkán látni őket együtt. 

A színészpáros 2000-ben házasodott össze, kapcsolatukból pedig két gyerek szültetett, Carys Zeta Douglas és Dylan Michael Douglas. A 71 éves világsztár még 2010-ben beszélt arról, hogy fia a mai napig diszlexiával küzd, ezért a család New Yorkba költözött, hogy Dylan egy speciális iskolába járhasson. A képen jól látszik, hogy mindketten igazi sztárcsemeték, akik jól reagálnak a fotósok hadára. Michael Douglas is jól fest a fotón: a hírek szerint szerencsére legyőzte a rákot, és újra egészséges.

Forrás: NORTHFOTO/Gio/X17online.com/Gparedes/X17online.Com

Kitüntetés és boldogság a Douglas családban

Maga Károly herceg adta át Catherine Zeta-Jonesnak a kitüntetést, melyet a filmes és jótékonysági tevékenységéért vehetett át a szép walesi színésznő. A színészházaspár magával hoza gyermekeit, Dylant és Caryst is a Buckingham-palotába, ahol Catherine átvehette az elismerést. Michael láthatóan remekül fest betegsége után, így van oka a Douglas famíliának a boldogságra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.