Megmentette házasságát Lilu és férje, Laci

Forrás: Facebook -
házasság TV2 Lilu RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másfél évvel ezelőtt lehetett először hallani arról, hogy Lilu házassága tönkrement. Sokan harmadikat és válást emlegettek. A szép műsorvezető akkor nem nyilatkozott a magánéletéről, most pedig úgy tudni, minden rendben van közöttük, de ezt sem ő, sem a párja nem erősítette meg. 

„Tévesek voltak azok a hírek, hogy akkoriban Laci elköltözött otthonról – mesélte egy barátjuk. – A lapok olyanokat írtak, hogy Lacinak van egy legénylakása, és a hét nagy részét ott tölti, ezzel szemben pont az ellenkezője igaz, összesen nem aludtak külön ebben a másfél évben három napot. Nem akarták, hogy a kisfiuk bármit is érezzen ebből az egészből, végig ez volt a céljuk” – mondta el a Borsnak a házaspár egyik ismerőse.

A napilap megkereste Lilut és Lászlót, akik nem akarnak magán­életükről beszélni, de az értesülést Laci munkahelyén, a TV2-nél is megerősítették. „Itt mindenki úgy tudja, hogy együtt van a feleségével, úgy látjuk, újra boldog.”

Forrás: Facebook

Összeomlott Lagzi Lajcsi fiahttp://www.life.hu/sztarok/20160908-osszeomlott-lagzi-lajcsi-fia-nem-birja-a-hercehurcat.htmlÚjra átvizsgálták Lagzi Lajcsi birtokát, őt magát pedig újra kihallgatták. A zenész fia egyre kevésbé bírja a feszültséget.TV + SztárokOrigoElszabadultak VV Mici melleihttp://www.life.hu/sztarok/20160907-elszabadultak-vv-mici-mellei-a-valovilag.htmlA nagykeblű szőke villalakó szemmel láthatóan nem rejtegeti dús idomait, de amit a minap láttunk tőle, az tényleg a jó ízlés elleni vétség. Persze, lehet, valakinek ez jön be, VV Melanie például a beköltözésekor rögtön megkérte Micit, hadd tapogassa meg a lány melleit, és szemmel láthatóan elégedett volt velük. TV + SztárokOrigoIszak Esztire hatalmas feladat várhttp://www.life.hu/sztarok/20160906-a-comet-dijatado-gala-haziasszonya-iszak-eszti-lesz.htmlIdén ősszel visszatér a Comet díjátadó gála, a háziasszonya Iszak Eszti lesz. TV + Sztárok--Tangabikinis feneket villantott Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20160902-tangabikinis-feneket-villantott-tolvai-reni-a-megasztar-felfedezettje.htmlKerek popsijával adta követői tudtára Tolvai Reni, mennyire hiányzik neki a tenger. TV + SztárokOrigoBOLY-GÓ-KU-TA-TÓ szeretne lenni VV Vivien - Istenes Bence szakadt a röhögéstőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160902-vv-vivien-az-elten-tanulna-tovabb-bolygokutato-lenne-a-valovilag-meztelenkedo-szereploje.htmlVV Vivien jövőbeli terveitől tutira neked is leesik az állad. A lány, aki saját bevallása szerint is rémesen buta - ezt a Petőfi-vers tanulása közben jelentette ki -, természettudós, és azon belül bolygókutató lenne. Az igaszág azonban, hogy egyelőre az értességire készül, hogy legalább középfokú tanulmányait befejezze. TV + Sztárok--Fésűs Nelly teljesen kiakadt - Kamerák előtt jött dühbehttp://www.life.hu/sztarok/20160902-fesus-nelly-teljesen-kiakadt-az-ezek-megorultek-cimu-tv2-musorban.htmlA szép színésznőn, aki legutóbb csúnya sérülést is szenvedett, kifogott egy kérdés az Ezek megőrültek című műsorban. Rosszul válaszolt, ráfázott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.