Brad és Angelina a két legbrutálisabb ügyvédet fogadta fel

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
Brad Pitt válás ügyvéd Angelina Jolie válóper Brangelina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyerekek, házak és dollármilliók - a tét nem kevés, Angelina és Brad ezekért szállnak harcba. Biztos, hogy mindketten a végletekig elmennek majd,  ugyanis a legdurvább ügyvédeket fogadták fel.

Laura Wasser (48), aki Angelinát képviseli és Lance Spiegel (70), Brad Pitt ügyvédje kétségkívül szakmájuk ászai Hollywoodban. Az, hogy a válófélben lévő sztárpáros őket kérte fel érdekeik kipviseletére azt jelzi, hogy csúnya, piszkos dolgokra számíthatunk az eljárás során.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

A Brangelina páros válása kicsit más, mint a legtöbb hollywoodi válóper, ahol az anyagiak körül forog a megegyezés. Ebben az esetben mindkét félnek annyi pénze van, hogy nincsenek a másik vagyonára rászorulva. Brad 185 milliót, Angelina 145 millió dollárt vitt a házasságba, közösen szerzett vagyonuk pedig a Forbes magazin szerint 156,5 millió dollár. Utóbbi összeg a hat közös gyermeket illeti meg.

A pénznél sokkal fontosabb mindkét fél számára a gyerekek sorsa. Jolie magának követeli a három örökbefogadott és a három vér szerinti gyermekük teljes felügyeleti jogát. Tervei szerint Pitt csak látogathathatja csemetéit. Brad ellen szól, hogy gyermekbántalmazással vádolják, az azonban még nem biztos, hogy eljárást is indítanak ellene, a hatóságok egyelőre csak vizsgálják a történteket.

Angelina Jolie Laura Allison Wasser ügyvédnőt fogadta fel. A szakma a vérében van, szintén ügyvéd édesapja adta lánya nevét, mégpedig úgy, hogy a monogramja (LAW) az angol 'jog' szót alkossa. Az ügyvédnő utoljára Johhny Deppet védte, aki mindössze 7 millió dollárt fizetett ki exének, pedig az ellene felhozott vádak nagyon súlyosak voltak. Wasser képviselte többek között Heidi Klumot, Kim Kardashiant és Ryan Reynoldsot is. Angelina is volt már az ügyfele 2003-ban, amikor elvált Billy Bob Thorntontól. A nőt Amerika legkeményebb válóperes ügyvédjeként tartják számon.

Brad Pitett a szintén sztárügyvéd, Lance Spiegel képviseli. Az ő kuncsaftjai között is vannak gazdagok és híresek: válásakor őt bízta meg Eva Longoria, Charlie Sheen, Heather Locklear és Kelly Rutherford is. Spiegelnek Beverly Hillsben van praxisa, ahol névadó partner, és rendszeresen szerepel az Amerika 100 legjobb ügyvédje listán. Spiegel mellett Pitt továbbra is számít állandó jogásza, Alan Hergott segítségére és szakértelmére.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.