Meglepő fordulat! Johnny Depp hivatalosan is az elvált férfiak klubját erősíti

Forrás: AFP/Leon Neal -
válás színész Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Johnny Depp és Amber Heard válása óriási botránnyal kezdődött, és menet közben rengeteg szaftos részlet is nyilvánosságra került. Mindenki arra számított, hogy a méltatlan válóper hosszú ideig elhúzódik majd, de nem így lett: a sztárpár a hírek szerint meglepő gyorsasággal elvált.

Május végén robbant a bomba: Amber Heard és Johnny Depp válásától hangos a sajtó. Az egykori hollywoodi álompár 15 hónappal az esküvőjük után jelentette be, hogy elválnak útjaik, és ennek - a színésznő véleménye szerint - nem más az oka, mint Johnny Depp erőszakossága, iszákossága és drogügyei.

Forrás: AFP/Leon Neal

A legutolsó csepp a pohárban pedig az volt, hogy a napokban a bíróságon bizonyítékként előkerültek olyan felvételek, amelyen Johnny Depp részegen őrjöng, sőt olyan képek is, melyek azt mutatják, hogy a színész véletlenül levágott egy darabot a mutatóujjából, majd a csonkkal és némi kék festékkel felírta a falra a "Billy Bob" nevet - ez azé a színészé, akivel Johnny szerint felesége,

Amber Heard megcsalta őt.

Forrás: NurPhoto/Zenon Stefaniak/Photoshot/NurPhoto/Zenon Stefaniak

Bár a válási procedúra elég kacifántosnak tűnt, a Daily Mail keddi közleménye szerint véglegesítették a válást,

Johnny pedig elismerte erőszakos viselkedését.

„A kapcsolatunk szenvedélyes és néha erőszakos volt, de mindig a szerelem vezérelt minket. Egyikünk sem hazudott vagy vádolta igazságtalanul a másikat anyagi okok miatt. Soha nem akartuk egymást fizikailag vagy érzelmileg bántani – áll a páros közös nyilatkozatában, amely arra is kitért, hogy Amber a válás során kapott pénzt pedig jótékonysági célokra fordítja majd. Arról viszont nem esett szó, hogy mennyi az annyi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.