A kis György herceg nagyon kellemetlen helyzetbe hozta a szüleit

Forrás: NORTHFOTO -
kézfogás Katalin hercegné Vilmos herceg Justin Trudeau Sarolta hercegnő György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királyi pár és cuki gyermekeik a közelmúltban Kanadába látogattak. A csemetéknek ez volt az első úgynevezett hivatalos útjuk. A kis György herceg ezúttal sem hazudtolta meg önmagát és egy újabb emlékezetes pillanatot okozott nekünk.

Katalin és Vilmos Kanadába látogattak, már nem először, de most a gyerekeket is magukkal vitték. A kis György herceg és Sarolta hercegnő szépen kiöltözve jelent meg a nyilvánosság előtt, és még a kanadai miniszterelnökkel is találkoztak. Éppen ekkor történt az a pillanat, amire sokáig emlékezni fogunk.

A kis György herceg nagyon kellemetlen helyzetbe hozta a szüleit Forrás: NORTHFOTO

A herceg hihetetlenül édes, nem is csoda, hogy minden felnőtt igyekszik jóban lenni vele, a kisfiú azonban nem barátkozik mindenkivel.

Hiába miniszterelnök valaki, attól még nem biztos, hogy elnyeri György herceg szimpátiáját.

Justin Trudeau, a kanadai miniszterelnök nagy szeretettel fogadta az apró trónörököst, még le is térdelt elé, hogy kezet fogjanak, ám az ifjú herceg nem volt hajlandó haverkodni vele, még pacsit sem adott neki!

Bangó Margit Schmuck Andorral állt összehttp://www.life.hu/sztarok/20160927-bango-margit-hamarosan-50-eves-evfordulot-unnepel-joban-van-schmuck-andorral-a-szive-szerelme.htmlA színpadon hatalmas virágcsokorral lepte meg Schmuck Andor a művésznőt, akikről nem is tudtuk, milyen jó kapcsolatot ápolnak! Az ajándéknak ezen kívül más apropója is volt: Bangó Margit hamarosan kerek évfordulót ünnepel! Erről mesélt a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak. TV + SztárokOrigoÓzd polgármestere is beszállt a celebháborúba- Majka és Norbi után a városfő is megszólalthttp://www.life.hu/sztarok/20160927-ozd-polgarmestere-is-elmondta-velemenyet-majka-es-norbi-csatarozasarol.htmlMint ismeretes, Schobert Norbi és Majka egymásnak feszültek a közösségi médiában. Majka a szívére vette, hogy Norbi azt mondta egy interjúban: "Nem szerettem meg... Bulgária aranypartja nekem kicsit olyan, mintha Ózdon volna tenger."- A vita csillapításába már a polgármester is beszállt. TV + SztárokOrigoÍgy keménykednek a Sztárban sztár zsűritagjaihttp://www.life.hu/sztarok/20160927-majka-bereczki-zoltan-es-hajos-andras-kemenykednek-rappereknek-alltak-a-sztarban-sztar-zsuritagjai.htmlBereczki Zoltán, Majka és Hajós András a sminkszobában is remekül elszórakoztatják egymást, a vasárnapi adás előtt például kemény rappereket alakítottak. TV + SztárokOrigo"Tíz év múlva talán sehol nem lesznek" - Demjén Ferenc kiakadt Majkára és Hajósrahttp://www.life.hu/sztarok/20160927-demjen-ferenc-demjen-rozsi-kiakadt-majkara-es-hajos-andrasra-a-sztarban-sztar-miatt.htmlHajós András és Majka magukra haragították Demjén Ferencet. A Sztárban sztár zsűritagjai ugyanis Rózsi életvitelén poénkodtak a vasárnap esti show-ban, ez pedig nem tetszett a zenésznek. TV + Sztárok--Dina távozásával új lányra csap le VV Lóri?http://www.life.hu/sztarok/20160927-valovilag-vv-dina-esett-ki-a-parbajon-vv-lori-es-vv-vivi-kozott-alakul-valami.htmlVV Lórit nem érintette túl jól Dina vasárnap esti kiesése, bár úgy tűnik, elég hamar megtalálta az új helyét... TV + SztárokOrigoMegszólalt a nő, akivel állítólag Brad Pitt csalta Jennifer Anistonthttp://www.life.hu/sztarok/20160926-megszolalt-a-modell-april-florio-akivel-allitolag-brad-pitt-csalta-jennifer-anistont.htmlBár most a Brangelina-válás van terítéken, előkerült egy nő, akivel egykor állítólag a filmsztár az előző feleségét, Jennifer Anistont csalta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.