Brangelináék szétmentek – Maradtak még álompárok Hollywodban?

Brad Pitt Catherine Zeta-Jones Tom Hanks Michael Douglas házasság Goldie Hawn válás Hollywood Angelina Jolie Deborra-Lee Furness Rita Wilson Hugh Jackman Meryl Streep Kurt Russell Brangelina álompár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy korszak ismét lezárult. Talán nem túlzás azt állítani, hogy 11 évvel ezelőtt az egész világ a szintén álompárnak számító Jennifer Aniston és Brad Pitt különválásán szörnyülködött, akiknek szakítását egy csábító harmadik, a gyönyörű Angelina Jolie okozta. Jolie és Pitt egymásra talált, több mint egy évtizedig kitartottak jóban-rosszban, fél tucat gyereket neveltek együtt, és most úgy tűnik, minden összedőlt. Az élet azonban nem áll meg, bár nekik nem sikerült, azért akadnak még évtizedek óta együtt élő álompárok Hollywoodban.

Micheal Douglas és Catherine-Zeta Jones

Catherine Zeta-Jones 16 évvel ezelőtt, 2000-ben ment hozzá a nála 25 évvel idősebb Michael Douglashoz. A walesi születésű színésznő már akkor kijelentette: sosem fog elválni férjétől. Az ígéretét pedig a mai napig tartja, annak ellenére, hogy kapcsolatuk egyáltalán nem volt mentes kisebb-nagyobb összezördülésektől. Többször is pletykáltak a különválásukról, a rosszindulatú híresztelésekre azonban ők újra és újra rácáfoltak. A párnak egyébként két közös gyereke van, Michael 16, Carys Zeta pedig 12 éves. A 47 évesen is gyönyörű színésznő néhány hónapja így nyilatkozott házasságáról:

Forrás: AFP

Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness

Ritka az olyan stabil házasság Hollywoodban, mint Hugh Jackmané. Az ausztrál sztár 1996-ban vette feleségül a nála 13 évvel idősebb Deborra-Lee Furnesst, és máig ezt tartja élete egyik legjobb döntésének. A 47 színész felesége nemrég ünnepelte 60. születésnapját, és hiába vannak egymás mellett már 20 éve, a fanyalgók a mai napig rosszindulatú megjegyzésekkel bombázzák kapcsolatukat. Jackmant többször választották már be a legszexisebb filmsztárok közé, éppen ezért sokan nem értik, mit keres a modellalkatúnak nem igazán nevezhető Deborra mellett. Már azzal is meggyanúsították, hogy valójában meleg, és házasságával csak leplezi magát.

A színészt ma már nem érdeklik a rosszindulatú megjegyzések, azt mondja, ugyanolyan boldog a felesége mellett, mint az első napon.

Forrás: AFP

Meryl Streep és Don Gummer

A gyönyörű színésznő 38 éve fogadott örök hűséget Don Gummer svéd szobrásznak, esküjét pedig a mai napig tartja. Hogy mi a titkuk? Talán az, hogy Meryl Streep mindig ügyelt rá, hogy ne nagyon engedjen bepillantást a magánéletébe, így ha voltak is, a nyilvánosság nem tudott különösebb párkapcsolati problémákról. Négy gyermekük született: Henry, Mary, Grace, valamint Louisa. A színésznő néhány éve így beszélt házasságáról:

Forrás: AFP, Northfoto

A cikk szerzőjét már Facebookon is követheted.

Tom Hanks és Rita Wilson

Tom Hanks és Rita Wilson 1988-ban keltek egybe. A színésznő Hanks második felesége, mielőtt találkoztak volna, Hanks tíz éven át Samantha Lewes férje volt. Második feleségével az Önkéntesek című film forgatása közben találkoztak, de mivel a színész ekkor házas volt, a szerelem még váratott magára. Négy évvel később azonban, mikor a színész lezárta előző kapcsolatát, Rita Wilson és Tom Hanks egymásra talált, összeházasodtak, és azóta is boldogan élnek, házasságukból két gyerek született. Mikor 2015-ben kiderült, hogy Rita Wilson mellrákja miatt dupla masztektómián, majd mellrekonstrukciós műtéten esett át, a Forrest Gump sztárja egy interjújában így nyilatkozott:

Tom Hanks és Rita Wilson Forrás: AFP

Goldie Hawn és Kurt Russel

Minden évben Valentin-napon ünnepli kapcsolatát Goldie Hawn és Kurt Russel: a pár 33 éve van együtt. A színésznő nemrég egy vele készült interjúban, a Loose Women on Monday-ben elmondta, szerinte a titok az, hogy sosem házasodtak össze.

Forrás: Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc.,Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.