Catherine Zeta-Jones: Tizenöt év után életben kell tartani a tüzet!

Forrás: Instagram/catherinezetajones -
Catherine Zeta-Jones Michael Douglas házasság párkapcsolat válás színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő egy interjúban őszintén mesélt a házasságáról, mely elmondása szerint sok mindent túlélt az elmúlt időben. Most nagyon boldogok férjével, de ez nem mindig volt így. 

A sztár nem gondolta, hogy sikerül megmenteni a kapcsolatát férjével, Michael Douglasszel, akivel tavaly ünnepelték a 15. házassági évfordulójukat. A 46 éves Jones viszont most azt nyilatkozta, hogy a sok veszekedés csak megerősítette a szerelmüket - írja a Goodhousekeeping.

Catherine Zeta-Jones és férje, Michael Douglas a 15. házassági évfordulón Forrás: Instagram/catherinezetajones

"Nem titkoltuk, hogy 2013-ban több hónapig külön éltünk. Az évfordulón azonban már együtt vacsoráztunk, és azon poénkodtunk, hogy az átélt sok élmény után még nem öltük meg egymást. Tizenöt év sok idő, és bizony néha fel kell izzítani a dolgokat, hogy együtt maradjunk. A viták elején a válás sem volt kizárva, bár szerintem ma az emberek hamar adják fel a dolgokat. A közös út során sok ilyen pillanat lesz, de mindig meg kell oldani a problémákat" - mondta el a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.