Görög Zita fájdalmas vallomása: “A babát elvesztettük”

Forrás: Facebook/Görög Zita -
Koltay Tamás Görög Zita házasság kisbaba vetélés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boldogságban és szerelemben élt Görög Zita, de az idilli világának sajnos szomorú vége lett. A modell először beszélt arról a fájdalmas időszakról, amikor a reményeik és terveik széthullottak: elvesztették kisbabájukat, a házassága pedig Koltay Tamással abban a formában véget ért.

A mindig mosolygós Görög Zita először beszélt arról az időszakról, ami őt és a házasságát is nagyon megváltoztatta. Koltay Tamással boldog kapcsolatban éltek, reménykedve tekintettek a jövőbe, és várták, hogy megszülessen a közös gyermekük. Erre sajnos nem került sor: Zita elvesztette a babát, ezzel pedig az ő kapcsolatuk is átalakult.

Forrás: Facebook/Görög Zita

"Egy éve még boldog voltam, bizakodó, ott volt mellettem a férjem, a hasamban pedig egy kis babuci mozgolódott. Aztán eltelt egy rövid idő, és megváltozott minden.

A babát elvesztettük, a házasságunknak pedig abban a formájában hamarosan viharos vége lett.

Gyorsan jött a valóságra ébredés. A felismerés, hogy elsiettük. Az együttélés során döbbenten vettük észre egymás korlátait, és ez egyre több lett. Tudom, hogy velem sokszorosan nem könnyű, de vele sem. Zárkózott. Én pedig nem mindig bontogatom, hanem feszegetem. Kavicsos szerelem a mienk, de a szövetségünk nem sérült. Az értékek most a helyükre kerültek. Várunk, hogy a sebek begyógyuljanak, és teszünk is ezért" - idézi a Blikk Görög Zita őszinte vallomását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.