Hajdú Péter: „Egy órát sírtam a tök üres házban”

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
Sarka Kata házasság válság szerelem Hajdú Péter kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hullámvölgyben van a műsorvezető, hiszen a házassága Sarka Katával romokban hever, és még most sem tudja, hogy együtt maradnak-e. Azonban úgy gondolja, ha nem tudják ezt átvészelni, akkor el kell engedniük egymást.

Hajdú Péter padlóra került, hiszen az eddigi egész élete a tét. 9 évet töltöttek együtt Katával, de most nem tudják, együtt folytatják-e. A műsorvezető saját magát is hibásnak tartja, hiszen nagy szerepe volt abban, hogy eltávolodtak egymástól. Ám úgy véli, Kata is felemelhette volna a hangját, ha úgy érezte, az éjszakába nyúló megbeszélések ártanak a kapcsolatuknak.

Hajdú Péter Forrás: Facebook/Hajdú Péter

„Ebből a szempontból toleráns volt, de a válaszlépése nem volt korrekt. Én pedig kiakadtam, mert nem értettem, hogy miért megy el” – árulta el Hajdú Péter, aki arról is őszintén mesélt a Hot! magazinnak, hogyan vészelte át a szakítás utáni időszakot.

„A szakítás utáni másfél hónap borzalmas volt”

– vallotta be a műsorvezető, majd hozzátette, ugyan mondogatta Kata, hogy elmegy, de nem vette komolyan. Amikor azonban megérkezett a teherautó, az letaglózta. „Megdöbbentett.

Egy órát sírtam a tök üres házban.

Nagyon nehéz volt talpra állnom, még az is megfordult a fejemben, hogy szakemberhez fordulok, de végül nem volt rá szükségem” – mondta Hajdú, aki szerint most csak az segíthet rajtuk, ha megbeszélik őszintén a problémákat, és apró lépésekben haladnak. „Csak akkor lehet jó, ha végre elmondaná, hogy miért volt rossz számára az elmúlt időszak, és én is el tudnám. (...) Ha pedig egyikünk sem tudja elfogadni a másik elvárásait, akkor

nem vagyok benne biztos, hogy nekünk folytatnunk kell”

– mondta a műsorvezető, aki azt is elárulta, nem biztos, hogy nem jön az életükbe egy harmadik személy. „Nincs rá garancia, hogy valamelyikünk életébe nem jön be egy harmadik személy. Ha 9 évből egy 3 hónapos konfliktusokkal teli helyzetet nem tudunk átvészelni, akkor lehet, hogy nem mi voltunk egymás számára az igazi” – véli Hajdú.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.