Hajdú Péter: „A hír igaz, válságban a házasságom!”

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
Sarka Kata házasság válság Hajdú Péter kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig csak találgatásokról és híresztelésekről volt szó a sajtóban, de most beigazolódott, hogy valóban probléma van Hajdú Péter és Sarka Kata házasságában. A műsorvezető szeretné megmenteni a kapcsolatukat.

Múlt héten robbant a magyar sajtóban Sarka Kata és Hajdú Péter házassági válságának híre. Sok találgatás is beindult azzal kapcsolatban, hogy vajon mi vezetett idáig a házaspárnál. Azt most sem lehet tudni, miért romlott meg a viszonyuk, de az már biztos, hogy válságban van a kapcsolatuk.

Forrás: Facebook/Hajdú Péter

Sarka Kata már el is költözött a családi házból, Hajdú Péter pedig hivatalos Facebook-oldalán erősítette meg a híreszteléseket.

„A hír igaz, válságban a házasságom!

Megkérem a kollégákat és az újságírókat, hogy tartsák tiszteletben, hogy nem akarok róla beszélni. Volt idő, amikor örömmel osztottam meg életem boldog vagy kevésbé boldog pillanatait. Most viszont más a helyzet! Életem ezen szakaszát egyedül, illetve a feleségemmel kell megoldanunk, nincs szükségünk sem a sajtóra, sem ellendrukkerekre. Köszönöm megértéseteket! Hajdú Péter” - írta a műsorvezető Facebook-oldalára, amit nem sokkal később felesége, Sarka Kata nyilatkozata követett, aki szintén a közösségi oldalán ismerte el kapcsolatuk válságát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.