Csobot Adél Istenes Nátán harmónia Istenes Bence család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence és Csobot Adél boldogsága néhány hónapja teljesedett ki a kis Nátán érkezésével. A fiatal pár azóta többször enged bepillantást családi életükbe, rajongóik legnagyobb örömére. Legutóbbi fotójuk láttán még a legkeményebb szív is ellágyul...

A műsorvezető és énekes kedvese boldogabbak már nem is lehetnének. Néhány hónapja megérkezett életükbe szerelmük gyümölcse, a kis Nátán is, valamint karrierjük is folyamatosan ível felfelé. Bence minden nap képernyőn szerepel, hamarosan a Comet díjátadót is ő fogja vezetni Iszak Eszti oldalán, Adél pedig a szülés után szintén kezd visszarázódni a színpadi életbe.

Hamarosan pedig óriási változás áll be a kis család életébe, ugyanis Szily Nóra korábbi interjújában elárulták, hogy Németországba költöznek és ott kezdenk majd új életet.

Addig is itthonról posztolnak cukibbnál cukibb fotókat közösségi oldalaikra.

Legutóbb a büszke apuka mutatta meg, milyen náluk egy meghitt családi este.

"Már csak anya nézi a Bogyó es babócát"- írta a kép mellé Bence.

mar csak anya nezi a bogyo es babocat ❤️❤️ #family #mylove #myson #goodnight #happymoments

Istenes Bence (@istenesbence) által közzétett fénykép,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.