Istenes Bence Iszak Esztiről: “Le kellene tiltani a képernyőről”

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Viva Comet Istenes Bence Iszak Eszter képernyő műsorvezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem finomkodott, nem kertelt Istenes Bence, hanem őszintén elmondta véleményét Iszak Esztiről a néhány évvel ezelőtti Viva Comet után. Nem voltak szép szavak, a műsorvezető egyenesen letiltotta volna a képernyőről Esztit! Most azonban közösen fogják a Comet díjátadót vezetni.

Nem kapott szívmelengető szavakat Iszak Eszti két évvel ezelőtt Istenes Bencétől. A műsorvezető mondhatni kikelt magából az akkori Viva Comet adását nézve, és nem is tartotta magában a véleményét. Sokakat kellemetlen helyzetbe hozott ezzel Bence, hiszen ő is a Vivától indult, Iszak Esztivel pedig egykor egy párt is alkottak.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Az idei Cometet egyszerűen kínos volt nézni. Ez a gála ilyen kellemetlen még soha nem volt.

Esztert és ezt a Sanyócát örökre letiltanám a képernyőről.

Ez a két műsorvezető évek óta vezeti a Cometet, de nemhogy fejlődnének, egyre rosszabbak" - mondta akkor a többi között Bence, aki most megmutathatja, hogy kell ezt csinálni, ugyanis ebben az évben Iszak Esztivel közösen fogják vezetni a díjátadót!

Forrás: RTL Magyarország

"Hat éve vezettem legutóbb Cometet, akkor még Adával meg Zsolával, és nagyon szerettem. Akkor

ezt megbeszéltük Esztivel, elnézést is kértem tőle, talán azóta nem is váltottunk egy szót sem.

Nem vagyunk semmilyen kapcsolatban, sosem dolgoztunk együtt, teljesen más egyéniségek vagyunk.

Majd most kiderül, hogy fog ez működni,

én lazább, spontán műsorvezető vagyok, ő pedig sokkal jobban figyelemmel kíséri a műsor menetét. Nem is árt, ha valaki tudja, hogy hol tartunk, és mi után mi jön, mert ettől működhet jól, ha kiegészítjük egymást a színpadon" - mondta most a Blikknek Istenes Bence.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.